Šta je novo?

Wipeout HD!

Koliko se secam, nije dovoljno 20 $ za igru, sa obzirom da se placa i taxa, pa te izadje malo vise. 21 $, 22$ tako nesto. :type:

Moguce, onda ova PSN kartica od 30 $ ima na sebi vecu vrednost od 20 $? Znam da je ona dovoljna da se pazari Wipeout koji je 19.99..

A jel moguce da se ta PSN kartica kupi na neki drugi nacin ili samo on line? Npr. ako imas prijatelja u Engleskoj ili Usa pa da on kupi tamo u nekoj prodavnici i lepo ti posalje broj te kartice!

Naravno, ne vidim sto da ne, to je samo obican broj valjda, kao kad kupis dopunu za ADSL..

Krajnja cena je 19.99 i ja sam se brecnuo da nece biti mozda poreza.Ja sam drugaru rekao ako vidi u Londonu karticu da mi kupi posto vidim da je i na UK cena 11.99 funti mislim

kimi meni su naplatili 19.99 ostalo 0.01$ 😀 ti si platio karticom?

ej a jer moze da se naruci ta kartica preko visa net kartice naci da njom platim i gde?Vidim na playasia da je kartica u ponudi ali je lova u jenima japanskoj valuti e sada ja neznam japanski pa da nepravim japanski acaunt i da se necimam jer moze neko da mi da neku adrsu gde bi to mogao da vidim i narucim hvala🙂

Mislim da ne,za Japan ne znam.A USA kartice mogu da ti posalju preko ebaya,svejedno i da je uzmes preko neta da ti posalju postarina ce biti 6-8 $ sto te dodje kao ne ebayu.

Izasao update za Wipeout, ispravlja onaj bug sa vise od 50 prijatelja 🙂 i nadam se Online rezultate, ne mogu sada da testiram.
Btw, ima odlicna Wipeout tema na PSN-u kao i "Making of" video, 1gb, 1080p

To, sad cu da skinem update. A temu sam vec postavio, bas je cool! ,)
P.S. A one teme sto se naplacuju, pa dobro da li su oni normalni?

Ma jos malo pa ce i online igranje da naplacuju kako su krenuli

Ne da ce da naplacuju online igranje, nego cesh morati svaki put kad se nakachish na server da iskeshirash 100 evra :d

Jao, kakva igra! 🙂 Igrao sam wipeout pre 10 godina i bio mi je pretezak, ali ovo sad mi je idealno. Ne mogu da verujem koliko je sve dobro... Tek sam ga probao (thanx pavle93), ali vec vidim da je jedna od najboljih igara danas. Kako je dobra kontrola nad letelicom, analogne vazdusne kocnice su vrh! 🙂

Poslednja izmena:
^^ Welcome to the Zone... 🙂

Javljajte koliko ste zona ocistili, 41 za sad..

Jao kad se setim sveze kupljene kopije prvog Wipoeuta za 150 maraka na budjavom TDK disku koga je PSX jedva chitao 🙂 Pa to sam igrao ja mislim mesec dana po ceo dan 😉 A kad se pojavio XL, jaaaaoo 🙂

ja dosao do 34 zone al ga ne igram nesto mnogo imam dosta obaveza ovih dana.

Jao kad se setim sveze kupljene kopije prvog Wipoeuta za 150 maraka na budjavom TDK disku koga je PSX jedva chitao 🙂 Pa to sam igrao ja mislim mesec dana po ceo dan 😉 A kad se pojavio XL, jaaaaoo 🙂

Uopste, kad se setim tih dana...

Ja sam bio bas klinac, ali mozda je tako i bolje 😀. Kad sam prvi put posle amige, sege/nintenda i pomalo necega na PC-u video igru na playstationu... neopisivo! Pored toga sto je 3D i sto je grafika onakva, delovalo mi je nekako mnogo "ozbiljnije" od svega do tada. Sto je najgore, odmah sam video toliko naprednije igre iz nekih zanrova koje sam i do tad igrao, nikad se nisam lozio na strategije, frp i sl. - bas "obicne" igre su me najvise odusevile. Pricam o periodu kad se playstation prvi put pojavio, tad nista slicno nigde nije bilo. Ali kad sam video Wipeout, Rayman-a, Crash-a, Adidas Power Soccer (hahah), Crazy Ivan, Total NBA 96 (ovo zamalo da me ubije posto sam trenirao i mnogo se lozio na basket) i, naravno, prvi Resident Evil posle koga nisam mogao da se pomerim s mesta par sati 🙂. Kolika je to kolicina lozenja bila, bas ne mogu da verujem 🙂. Naravno, dok cena nije bar malo pala, sve to sam vidjao u jednom lokalnom klubu koji je imao playstation medju prvima u Srbiji (i uopste nije bila neka prljava atmosfera unutra🙂).

Tek kad je stigao voodoo se desio sledeci pomak, ali i dalje mi je najjaci utisak prvi playstation.

koliko su samo maraka trazili za piratske igre, a za konzolu da i ne pominjem. Tad nismo ni znali koliko to ustvari kosta, samo smo znali da moramo MNOGO da platimo 😀

Sorry za offtopic, raspisah se o glupostima... Wipeout me je naveo 🙂

Poslednja izmena:
Najsmeshnije shto je PSX koshtao 300$ na launchu, a mi smo ga placali 1500dm, originali su koshtali isto kao i danas, a kod nas su kopije bile 150dm :d Ja sam prodao Amigu da bi kupio PSXa, tada je vec propala pa nije bilo smisla, a igre na PSXu su bile 3 generacije ispred svega shto je postojalo, bile su u klasi najjachih automata, shto se nikada do tada nije desilo, bukvalno svaka igra koja je izashla bila je hit, to su bila vremena, a PSX chak nije ni imao konkurenciju 🙂

Imao e segu saturn ali nije nista uspela da razvije sto bi skinulo psx sa trona🙂

Jedina prava konkurencija PSX-u je bio N64, ali sa obzirom da je Nintendo u 5. generaciji bio prakticno napusten od strane 3rd party izdavaca (Square Enix npr.), PSX se prodao u znacajnom broju od Ultra Realitya...

Ako kazem nije imao konkurenciju, to znachi isto kao kad bi sada poredio Gran Turismo i Mario Kart ili Top Spin i Wii tennis :d Nintendo nikada nije ni imao 3rd party podrshku, jedino su sad svi navalili da prave igre za njih jer ih malo koshtaju, brzo se prave i puno se prodaju, a to shto ne vrede ni praznog diska, nema veze 🙂

Poslednja izmena:
Jedina zalosna cinjenica jeste sto se te igre koje ne vrede praznog diska prodaju...
Osecam da ce onaj Wii Music biti prvi na NPD listi za mesec u kojem izadje. ;(

Neće... biće neko gajenje kerova na DSu 😀

44 zone 🙂

Ne verujem koliko je ovo dobro, da nema Zone ne znam da li bi igrao Wipeout toliko, ovako, ne mogu da izdrzim svaki dan da par 20 minuta odigram zone.. Btw, jel neko primetio da dosta lepse izgledaju sada sa novim patchom? Kao da su oni muzicki ekvilajzeri dosta upectljiviji, zivlji, ima ih i na mestima gde ih nije bilo? Ne verujem da umisljam jer se bas primecuje.. ali nazalost nisu ispravili online tabelu, sad odradio 44 zone i ne mogu da vidim koji sam na svetu 🙁

Primetio sam i ja to sa ekvilajzerima da ih ima malo vise sto se kaze. A ovo za on line rezultate, nesto tu ne valja jos! Recimo meni pise na global records da mi je na vineti k (zone mode) record 30, a nije tako vec je 35! Tebi Borise pise da ti je rekord 43, a ti kazes 44. Nesto tu nisu uradili kako treba!

Razocarao sam se da to jos nisu ispravili... Btw, imao sam 48 prekjuce ali nije radila tabela 🙂

Mozda ne mogu u 44. zonu, al mogu da skocim do vrha zgrade 😀
Ovo je bilo slucajno naravno :banana:

Prilozi

• wohd_20081009_235418.jpg.jpg
    wohd_20081009_235418.jpg.jpg
    419.4 KB · Pregleda: 100
Hehe nice 🙂

Nego jedan savet, probajte da smanjite Air brake sensitivity, ja sam stavio na 50 %, sada dosta bolje koristim vazdusne kocnice.. Kako je dobar fazon kada predjes u vecu brzinu, recimo iz Zen u Super Zen, onda ti Zen postane nekako lak jer znas da mozes i dalje da ides, totalna hipnoza, izgubim se skroz 😀

Nazad
Vrh Dno