shtaps je napisao(la):Ipak StyleXp 😉 Ali to je program za menjanje tema, zapravo izgleda generalno (...logon i boot screenovi, ikone, explorer bar...) a ne kolor sema kao na Win 98 recimo... sto je naravno jos bolje 🙂 Imas opciju da ti pri svakom podizanju sistema promeni temu - nikada ti vise nece dosaditi jedna tema 🙂
kUdtiHaEX je napisao(la):....i isto tako moze da napravi veliko s**** da ces zazaliti sto si ikada pozeleo stylexp.
kUdtiHaEX je napisao(la):....i isto tako moze da napravi veliko s**** da ces zazaliti sto si ikada pozeleo stylexp.
q3railer je napisao(la):Uzeo sam WindowBlind kao sto mi je predlozio prethodni lik, lep program, mada me nervira sto mora da bude rezidentan kao i Object Desktop ciji je deo, ali dobro trazio sam taskbar u crnoj verziji zbog wallpapera koji je dosta taman i sad izgleda prilicno dobro...
Hvala na odgovorima u svakom slucaju :wave:
delimir je napisao(la):Glupo je koristiti na Xp-ju Window Blinds kada XP ima sopstveni engine za theme, a taj engine koristi/aktivira bas Style XP ne optrecujuci na taj nacin uopste sistem. Imas sistemski servis Themes posredstvom kojeg StyleXP i funkcionise...Batali taj Window Blinds i nadji Style XP.
q3railer je napisao(la):Vazi, aj daj mi tacnu adresu, posto sam ja trazio ali nisam nasao bas to, vec neka slicna sr***a...ne volim object desktop pa ni windowblind zbog te rezidentnosti, a object desktop se kosio sa nekim programima sto ukazuje da bi i ovaj mogao...
Milan82bh je napisao(la):
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari