Šta je novo?

WinWin 20% popust + razlika u ceni

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Niko od vas ne čita, i niko i neće dobiti vaučer.

Obratite pažnju na ovo:

“Poklon razlika u ceni +20%” podrazumeva:

• potpuno isti artikal sa identičnim karakteristikama

• iste uslove plaćanja

• iste garantne i servisne uslove

• novi i neoštećeni artikal

• iste rokove isporuke

• ponudu prodavca na lokaciji u krugu od 10km od radnje u kojoj se obavlja kupovina

• zvaničnu pismenu ponudu ili reklamu

• cenu sa uračunatim svim troškovima

Jednom sam se zezao popodne, i šta se dešava:

Nadjem ja jeftinije, ima na stanju, ima cena niža, ali ....

WinWin jeste realno skuplji iz prostog razloga jer kod njih ima i na 12 rata, i na 6 rata, i na čekove, i sve se to reklamira navodno bez kamate....

Za ovce .... jer je kamata uračunata u cenu, pa ako neko pazari za keš, to im premija ...

Jer ako jedan HDD od 2 TB kod njih košta i 2000 više, to je ta kamata.

I ti sad odeš, i kažeš "Ima tamo", a njiihovo obrazloženje je: E, al nema na rate, na čekove, na penziju, na sindikat ... dakle, nema svih ponudjenih uslova plaćanja ....

Jer kad pitaš ove gde je niže, to su uvek cene za "pare odma, ili kartica za odma, a ti posle plaćaj revolving, što jeopet sa kmatom" ....

Tako da, nemojte da se nadate da će iko ovo dobiti ...

Jedino ono, JA držim radnju, pa ti odradim ponudu, sa pečatom, pa da se talimo .... ali onda mogu da pošalju "svog" čoveka i da kažu "Dajte mi 10 HDDa od 2 TBa na rate, evo poneo sam štos čekova!" ...

Poslednja izmena:
da kazem i koju lepu o ww, ne znam da li je tako u svim winwin radnjama bilo, ali u mom gradu, kupovao sam neke stvari u istoj, i pise regularna cena, a ispod sitnije cena sa popustom, i sad ja pitam prodavca kakav je to popust, okruglo ~10%, ali na 5000, 500din znaci, a prodavac odgovori ako sam vec kupovao neke stvari kod njih, rekoh kupio sam gomilu stvari, i on kaze ok, vazi popust, i prijatno me iznenadi :) verovatno je vazilo za odredjeni period, posto vise ne postoji, ali kad se namesti, i to neocekivano, dobro dodje...takodje sam i osvojio 2. mesto na winwin logitech konkursu pa su me i tu obradovali sa logitech ls220 zvucnicima :)

No da se vratimo na temu svako ko u WinWin radnji kupi nesto ali naglasavam kupi i nakon zadatog vremena isti artikal nadje u istom gradu i pod istim uslovima sa svim uracunatim troskovima (detaljnije procitajte na http://www.winwin.rs/poklon-razlika-u-ceni.html) ima puno pravo da dodje kod nas i zahteva da resimo razliku u ceni.

Na linku ne stoji nista slicno:
Ukoliko artikal iz naše ponude pronađete pod istim uslovima po nižoj ceni, Winwin će Vam,
prilikom kupovine kao lojalnom kupcu, pokloniti razliku u ceni + 20%.

Dakle lepo pise da ce Winwin PRILIKOM KUPOVINE pokloniti razliku u ceni. Ne ako vidi kasnije, vec upravo prilikom kupovine. Na stranu drakonski uslovi, na to imate pravo, ali akcija je cist misleading advertising, i daj boze da imate ijednog dokumentovanog kupca sa vaucerom. Inace nisam imao lose misljenje o WinWin, ali ova akcija...bolje da je odmah povucete, nego da ovoliko "poklanjate", ispraznise vam se magacini koliko robe ode na vaucere.

Poslednja izmena:
Ne volim ovakve pilićarske marketinške akcije koje tretiraju kupce kao *****e. Kao što se da videti, uglavnom proizvode suprotno dejstvo.

Ovde .... da ... a zamisli gomilu neobaveštenih koji sada bauljaju po gradu tražeći jeftinije, sa nekom nadom, ne znajući da su šanse nikakve ....

Nikada vise ne kupujem u WinWinu.
Masina ( http://www.winwin.rs/racunari-i-kom...77-i5-3570k-2x4gb-7870-ssd-60gb-1tb-600w.html ) + operativni sistem+ web kamera + wireless mis, tastatura;
koju sam narucio sam dobio posle 20 dana, iako na sajtu pise da je rok isporuke 3 dana.Placena je avansno sa racuna osobe za koju sam kupio.
Donesu mi iz Post Expressa i imam sta da vidim. Video karta Ati 7870 stoji bacena u kucistu, a svi srafovi poispadali.
Nalepnica koja je pozadi, uredno lepo zalepljena. Zovem ih, a devojka u call centru mi kaze da donesem u servis. Pozovem ih
i kazem da hocu pare nazad. Posto se otimala, posao sam prebacio na Trazisnu inspekciju.

Mozete da mi brisete post, a ja tudji obraz ne zelim da cuvam.

Poslednja izmena:
...Pa jednostavno stanje na trzistu je takvo da se cene menjaju brzinom svetlosti sto zbog pojavljivanja novih modela sto zbog nelojalnosti odredjenih kolega i konkurenata. Kao lider na trzistu u velikom broju slucajeva smo na direktnom udaru slabijih od sebe....

Marko Somborac dobio konkurenciju u losem humoru? Ovo da je napisao bilo ko ali WinWin :D Pa u enciklopediji pod nelojalna konkurencija stoji vas logo. Za pocetak morate da razjasnite sami sa sobom jeste li Alti veleprodaja, Emmi, WinWin, Pakom ili PcPractic. Granate se toliko brzo mozda jednog dana kupite sami sebe greskom.

Nemoj Marka da mi diraš, ima dobrih stripića ....

A ovo
Granate se toliko brzo mozda jednog dana kupite sami sebe greskom.
je za oskara .... :) :)

Pa najbolje je kada su sami konkurencija, videli od Telekoma :) :) :)

Ja poptuno razumem to sto pisete sa dozom nezadovoljstva. Ni jedan retail-er nigde u svetu nema sve kupce/klijente koji su uvek zadovoljni pa nemamo ni mi i to je sasvim normalno. Ono sto se trudimo da uradimo je da nezadovoljnih bude sve manje i manje. Sve vase primedbe/sugestije su manje vise korektne i treba ih uzeti u razmatranje. Ipak sa druge strane hiljade zadovoljnih koji su svakog dana kod nas da li u radnji ili putem web-a je dokaz da idemo u dobrom smeru. U svakom slucaju svako od Vas ko samtra da je na neki nacin doveden u zabludu ili se oseca prevarenim neka posalje mail sa zahtevom za odobrenje popusta na [email protected] i izaci cemo mu u susret

Skupi su skuplji od ...iz kragujevca firma da je ne reklamiram..

nije problem sto su skupi, imaju pravo da traze koliko hoce za ono sto prodaju, ne mora da se kupuje kod njih, problem je sto su kao i ostali, veliki prodavci, uvoznici... pilicari

hiljade zadovoljnih koji su svakog dana kod nas da li u radnji ili putem web-a je dokaz da idemo u dobrom smeru.
Imao bih nešto da dopišem za ovo, ali malo kasnije, sada žurim ....

Budimo realni, u WW kupuje onaj ko mora.
Posto zivimo u Srbiji, mnogi moraju.

Taj winwin lici na buvljak, prenatrpan je i konfuzan, samo im fali prasak za ves u ponudi i gace.

Ko bi rekao da su oni i emmi iste poslovnice altija, za emmi imam samo reci hvale

Poslednja izmena:
Dosta je bilo.
Pa nije vam ovo pijaca pa da pljujete tako po radnji cisto reda radi da bi ispali cool.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno