MagicMaster
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.05.2007
- Poena
- 510
Niko od vas ne čita, i niko i neće dobiti vaučer.
Obratite pažnju na ovo:
Jednom sam se zezao popodne, i šta se dešava:
Nadjem ja jeftinije, ima na stanju, ima cena niža, ali ....
WinWin jeste realno skuplji iz prostog razloga jer kod njih ima i na 12 rata, i na 6 rata, i na čekove, i sve se to reklamira navodno bez kamate....
Za ovce .... jer je kamata uračunata u cenu, pa ako neko pazari za keš, to im premija ...
Jer ako jedan HDD od 2 TB kod njih košta i 2000 više, to je ta kamata.
I ti sad odeš, i kažeš "Ima tamo", a njiihovo obrazloženje je: E, al nema na rate, na čekove, na penziju, na sindikat ... dakle, nema svih ponudjenih uslova plaćanja ....
Jer kad pitaš ove gde je niže, to su uvek cene za "pare odma, ili kartica za odma, a ti posle plaćaj revolving, što jeopet sa kmatom" ....
Tako da, nemojte da se nadate da će iko ovo dobiti ...
Jedino ono, JA držim radnju, pa ti odradim ponudu, sa pečatom, pa da se talimo .... ali onda mogu da pošalju "svog" čoveka i da kažu "Dajte mi 10 HDDa od 2 TBa na rate, evo poneo sam štos čekova!" ...
Obratite pažnju na ovo:
“Poklon razlika u ceni +20%” podrazumeva:
• potpuno isti artikal sa identičnim karakteristikama
• iste uslove plaćanja
• iste garantne i servisne uslove
• novi i neoštećeni artikal
• iste rokove isporuke
• ponudu prodavca na lokaciji u krugu od 10km od radnje u kojoj se obavlja kupovina
• zvaničnu pismenu ponudu ili reklamu
• cenu sa uračunatim svim troškovima
Jednom sam se zezao popodne, i šta se dešava:
Nadjem ja jeftinije, ima na stanju, ima cena niža, ali ....
WinWin jeste realno skuplji iz prostog razloga jer kod njih ima i na 12 rata, i na 6 rata, i na čekove, i sve se to reklamira navodno bez kamate....
Za ovce .... jer je kamata uračunata u cenu, pa ako neko pazari za keš, to im premija ...
Jer ako jedan HDD od 2 TB kod njih košta i 2000 više, to je ta kamata.
I ti sad odeš, i kažeš "Ima tamo", a njiihovo obrazloženje je: E, al nema na rate, na čekove, na penziju, na sindikat ... dakle, nema svih ponudjenih uslova plaćanja ....
Jer kad pitaš ove gde je niže, to su uvek cene za "pare odma, ili kartica za odma, a ti posle plaćaj revolving, što jeopet sa kmatom" ....
Tako da, nemojte da se nadate da će iko ovo dobiti ...
Jedino ono, JA držim radnju, pa ti odradim ponudu, sa pečatom, pa da se talimo .... ali onda mogu da pošalju "svog" čoveka i da kažu "Dajte mi 10 HDDa od 2 TBa na rate, evo poneo sam štos čekova!" ...
Poslednja izmena: