Šta je novo?

Windows7 Pros vs Cons

Ja ne kukam na Win 7
Samo sam rekao lepo sta valja a sta ne valja :p

Dobri, stari Xp, rulez, jel da?:S:

kolki offtopic :p
mada, dobro, ipak je Microsoft siroka tema pa se moralo... da se nadovezem , meni je 7ica sasvim ok ,tj od te firme se i tako nesto ocekivalo,ali mi je nedopistivo da je zvuk definitivno bolji na XPu... i to sam stavio najnovije drajvere i ne vredi... tu sam racocaran jedino, s ostalim stvarima se moze saziveti ali zvuk ...:S:

Win 7, je u svakom pogledu bolji od Win 7 (osim brzine), mnogo hardcore fanova xp-a nije nikada instaliralo a kamoli koristilo Win 7, pa samim tim misli da je Xp trenutno najbolji Microsoft-ov sistem. Win 7 je skoro isti kao i Vista po skoro svim parametrima, Win 7 malo drugaciji dizajn, neke sitne stvarcice poboljsane i to je to :).

Pozdrav!

Sad si nam sve objasnio :d

windows 7 je po mom skromnom mishljenju 3 eona ispred operativnih sistema koje je MS izbacio ranije. U servisu imamo jednu legalnu 7icu dignutu na 320gb hdd... prikopcam je na sistem, podigne se radi 3 minuta update i rachunar je KOMPLETNO sposoban za rad posle restarta... zamena delova (tj upgrade) je stvar zamene hardvera sada za korisnike 7ice jer windows samo instalira now HW i nastavi dalje bez uticaja na brzinu sistema i davljenje sa prevelikim redzistrijem... dok kod XP-a znate da je lutrija ako zamenite hw i proradi sistem... uglavnom je BSOD pa repair :( ...

Kao sredstvo za rad zaista mi je mnogo bolja 7-ica... dosta mi stvari radi stabilnije i ravnomerno mi troshi HW prilikom multitaskinga. Ja sam sve u svemu jedan zadovoljan korisnik koji je imao srecje sa 7icom pa mi sve radi valjano... dodushe imam iskustva klijenata koji kukaju za xp=om i ofisom 2003 jer im je ovo ko Pink, shareno i nepotrebno....

YMHO....

mnogo hardcore fanova xp-a nije nikada instaliralo a kamoli koristilo Win 7, pa samim tim misli da je Xp trenutno najbolji Microsoft-ov sistem.

Za mnoge stvari sam čuo ali da postoje hardcore fanovi Microsoft-ovih sistema, to već nisam znao. Ja sam Windows uvek doživljavao kao neophodnost (zbog igara prvenstveno). Nije mi jasno šta ti fanovi vide u Windowsu pa ga obožavaju toliko :)

Samim tim sto se Windoza 7 poredi sa vremesnim XP-om koji je izasao pre skoro 9 godina govori zapravo o tome koliko MS ustvari radi na inovacijama u svom softveru :smoke:
Ovo je poJenta rasprave u ovoj temi!

Win 7, je u svakom pogledu bolji od Win 7 (osim brzine), mnogo hardcore fanova xp-a nije nikada instaliralo a kamoli koristilo Win 7, pa samim tim misli da je Xp trenutno najbolji Microsoft-ov sistem. Win 7 je skoro isti kao i Vista po skoro svim parametrima, Win 7 malo drugaciji dizajn, neke sitne stvarcice poboljsane i to je to :).

Pozdrav!

Gile je sve rekao, jasno i glasno. :D

Poslednja izmena:
ha ha ha :laugh: ljudi pa da je Microsoft napravio vistu da bude kao danasnji win7 ili da ga je jednostavno napravio pre 5 godina ovakvog kakav je danas, pitanje je dal bi tadasnje masine mogle da ga pokrenu... haha optimizacija... pa to bi Bili rekao, kao npr,
'Napravili smo ga kad su se stekle harwerske mogucnosti za to , a mogli smo i ranije , mi imamo znanje i strucnjake za to , samo nismo zeleli da prisiljavamo korisnike da prelaze na jako skup hardwer... ' :vomit:

Vrh Dno