@tex707
aj pitaj ga molim te ne bilo ti zapovedjeno, KOJI JE TO PROGRAM?
jer me zivo interesuje, inace 3GB switch stvarno vise ne treba.
To za 3GB <>4GB mi je bas cudno, koji ti je cipset na ploci?
Si gledao u BIOSu jel ima nesto da se cacne?
Kako radi ovako ceo sistem? OK?
tex jel si probao win 2003 x64? Taj XP te silno napati, non stop ima nekih novih problema... Mislim cisto da vidis kako radi hardware pod njim...
Pa 2003 server je bio odlican OS (prepravkom u workstation je postajao pravo cudo), ja sam probao obican, ovaj x64 nisam... E sad moze da se desi da je instalacija XP x64 koju imas losa (malo nade)... Ali u principu nemam pojma, mislio sam da probas jos neki 64bitni win pa da vidis... Ionako imas 640GB praznog prostora pa mozes da isprobavasJedino igrice nisam probao u winu 2003, ali sam vrteo 3D markove i radili su.... Neki kazu da cak i igrice mogu da se teraju na njemu...
Da nems slucajno nekih hw problema sa plocom.... Mada mi tako nesto nikako ne deluje normalno. Mislim jel si probao diskove na jos nekoj ploci?
zna li neko gde bih mogao da nadjem driver za vistu za wireless karticu d-link dwl-g520?
ako ti nije problem mozes li ipak da okacis link za Atheros drajvere (za svaki slucaj)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari