Šta je novo?

Windows XP Service Pack 2

Blade Runner je napisao(la):
Vidi stvarno :S:

Ali ipak je to direktni link, ja nisam uspeo da dodjem do njega normalnim putem iz root-a microsoft.com-a, zbunilo me je to sto ovo malo programce za slipstream "autostreamer" prijavljuje "pre-SP2" verziju service pack-a, odakle li samo vuce tu informaciju ?!

To je do greske u AutoStreamer -u. Nisto oko cega se treba brinuti.

DO NOT CLICK DOWNLOAD IF YOU ARE UPDATING JUST ONE COMPUTER: A smaller, more appropriate download will be available soon on Windows Update. To receive this download, turn on the Automatic Updates feature in Windows XP to receive an optimized download of SP2. Please visit Protect Your PC for more information on receiving Windows XP SP2.

Ovo je quote sa
.

Dakle za nas single users bi trebalo da izadje manja verzija SP2, koja bi verovatno i bolje radila. Ova je kako oni kazu za IT and bla bla proffesionals.
Verovatno ima razlog zasto ova verzija nije za nas.

face je napisao(la):
Verovatno ima razlog zasto ova verzija nije za nas.

Veorvatno da ne bi milion ljudi skidalo po 270 MB :)

sp2 sadrži gomilu zakrpa koje oni koji redovno krpe windows već imaju, pa će samim tim sa windows update-a skidati manje toga.. tako je bilo i sa sp1..

face je napisao(la):
Ova je kako oni kazu za IT and bla bla proffesionals.

Pa ??? A sta smo mi, ovde na ovom forumu ??? --> Svi smo mi pomalo BAS TO...IT and bla bla proffesionals ! :d :p :smoke:

face je napisao(la):
Sad sam pre pola sata stavio SP2 preko SP1, i sve mi je radilo dosta sporije posebno net. Kad upalim IE trebalo mu je po 10-15 sec da krene da ucitava stranicu (kablovski modem je), a posle 5 min, net bi se zablokirao. Sve sam mu pogasio bio u security center ali nista. Imam Pandu Platinum i ZA, tako da sam ga deinstalirao. Sada sa SP1 sve radi najnormalnije. Mozda bi ipak trebao clean install.
Kod mene sve radi kao podmazano !!!
Znaci jedino mi je bootovao sistema malo sporije ali sam to rijesio defragmentacijom diska ...i znaci sad cepa bez problema... ;)
pozdrav... :bottle:

Slepstremavao sam SP2 u WinXp i inslalirao ga na mojoj staroj mashini(na njoj je pre radio WinXP sa SP2beta ok), ali kod mene se javljaju problemi sa 3DMark2001SE(a i ovaj bez SE isto tako). Naime negde pri zavrsetku 1. testa masina se restartuje ili nakon zavrsetka ucitavanja istog prijavi mi neku gresku u prozorcetu i kasnije se javlja ono klasicno "Tell a Microsoft about this problem...bla,bla da im poshalem ja ....."
Ista mashina pushta filmove ok, Counter Strike igrao sam sa botovima nekih 10 min i bili je sve ok.
Zna li neko u cemu je problem?
Mozda je problem u staroj mashini Duron750,256SDRAM,GF2MX...
pomoc plz
Pozdrav svima

AKo to toliko pravi probleme n zma sto ce ti onda SP2 ???
Ako ga vec koristis za igranje countera i za pustanje filmova onda ti je bolje da ga izbrises i pustis ga da prodise !!!
pozdrav...

Ne samo za to, koristim ga za vishe stvari ali to sam imao na disku i bilo mi je priruci pa sam to instalirao da probam - nisam hteo da rushim Win na jacoj mashini
Na slabijoj mashini sam instalirao samo da bih probao

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Postoji daleko jednostavniji nacin za "legalnu" uninstalaciju Messangera:

1. Otvorite /windows/inf/sysoc.inf
2. Pronadjete msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,hide,7 i promenite u msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,,7
3. Snimite fajl
4. Odete u Add/Remove Programs, ovoga puta se Messanger pojavljuje na listi, lepo ga uninstalirate i to je to.

Zar nije jednostavnije da se promeni ime direktorijuma, i nece ga vise nikad ucitavati

Vrh Dno