koju bre zastitu? o cemu ti to?raindog je napisao(la):i koju su glupu "zastitu" smislili "pametni" ljudi Microsoft-a
Miroslav je napisao(la):koju bre zastitu? o cemu ti to?
Miroslav je napisao(la):aman bre ljudi, pitam kakva zastita kad ovo nije service pack? ovo su ljudi skupili sve patcheve u jednu arhivu i napravi auto-installer (verovatno, nisam se zamajavao da skidam kad imam windows update)
Pa meni je odmah bilo sumnjivo, jer ne izbacuje M$ SP-ove bas preko noci, tj. svaki dan, a relativno skoro smo dobili SP1, pa rekoh kad pre SP2 ?!raindog je napisao(la):a ja kontao da je service pack 2
A u sustini, sta se dobija instalacijom SP1???Crni je napisao(la):Pa meni je odmah bilo sumnjivo, jer ne izbacuje M$ SP-ove bas preko noci, tj. svaki dan, a relativno skoro smo dobili SP1, pa rekoh kad pre SP2 ?!
Nije valjda da SP1 ima toliko propusta, a tako lepo radi...
Bice da je Miroslav u pravu.
Pa ne dobija se nista revolucionarno sto se vidi odmah po instalaciji istog. Prvo sto se primeti je da se u Add/Remove Applications pojavljuju jos neke stavke koje ranije nije bilo moguce deinstalirati i par sminkica, ali na duze staze...TazDeVil je napisao(la):A u sustini, sta se dobija instalacijom SP1???
Amon_Ra je napisao(la):Ovde mozete naci listu ispravki u nadolazecem SP2: http://www.blarg.net/~alex182/
raindog je napisao(la):a kad ce da izadje pravi SP2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari