Šta je novo?

Windows Xp pre Service Pack 2

• Začetnik teme Začetnik teme bibby
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

bibby

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2000
Poena
680
Fajl je tezak 62MB, evo i linka: h**p://www.winfuturesrv1.de/Downloads/wfxpup_eng_v1.1-by.WinFuture.de.rar

i koju su glupu "zastitu" smislili "pametni" ljudi Microsoft-a

Ma nisam ja u fazonu da to skidam... sa ovom konekciom od 33.6 teze otvaram neki zahtevniji sajt, a kamoli ovo... ko ima dobru konekciju neka skida ako hoce.

Miroslav je napisao(la):
koju bre zastitu? o cemu ti to?

pa znas onu glupost sto je bila sa SP1 ono kao provera serial numbera koju je na kraju i dete od 10 godina moglo da zaobidje

aman bre ljudi, pitam kakva zastita kad ovo nije service pack? ovo su ljudi skupili sve patcheve u jednu arhivu i napravi auto-installer (verovatno, nisam se zamajavao da skidam kad imam windows update)

Miroslav je napisao(la):
aman bre ljudi, pitam kakva zastita kad ovo nije service pack? ovo su ljudi skupili sve patcheve u jednu arhivu i napravi auto-installer (verovatno, nisam se zamajavao da skidam kad imam windows update)

a ja kontao da je service pack 2

raindog je napisao(la):
a ja kontao da je service pack 2
Pa meni je odmah bilo sumnjivo, jer ne izbacuje M$ SP-ove bas preko noci, tj. svaki dan, a relativno skoro smo dobili SP1, pa rekoh kad pre SP2 ?!
Nije valjda da SP1 ima toliko propusta, a tako lepo radi...
Bice da je Miroslav u pravu.

Crni je napisao(la):
Pa meni je odmah bilo sumnjivo, jer ne izbacuje M$ SP-ove bas preko noci, tj. svaki dan, a relativno skoro smo dobili SP1, pa rekoh kad pre SP2 ?!
Nije valjda da SP1 ima toliko propusta, a tako lepo radi...
Bice da je Miroslav u pravu.
A u sustini, sta se dobija instalacijom SP1???

TazDeVil je napisao(la):
A u sustini, sta se dobija instalacijom SP1???
Pa ne dobija se nista revolucionarno sto se vidi odmah po instalaciji istog. Prvo sto se primeti je da se u Add/Remove Applications pojavljuju jos neke stavke koje ranije nije bilo moguce deinstalirati i par sminkica, ali na duze staze...
oseti se da nekako lakse dise, tj. stabilniji je (barem meni, jer je bilo ljudi koji su se zalili da su imali problema, ali koliko sam ja primetio vecina je prezadovoljna).

Mislim da najvise profitiraju vlasnici novih radeona i korisnici USB2.0...

pa razmislite malo, service pack 1 je imao nekih 130mega, a ovaj samo 60???

mislim da je glupo skidati ovo, tj. ne treba vam svaki sec. update ili sta ja znam. ididte na windows update, pogledajte sta vam treba i to je to.

Posto ne koristim live update a imam dobru vezu na poslu, sad ga skidam pa cu javiti valja li cemu.

Nazad
Vrh Dno