Imam sledeci problem - kad u folderu sa slikama otvorim neku sliku (double click ili kroz file dialog, ne mora biti slika uopste moze bilo koji fajl) nakon zatvaranja aplikacije koja je otvorila sliku (acdsee recimo) windows mi deselektuje taj fajl i vraca me na pocetak foldera. Ovo mi je posebno iritirajuce kad recimo ocu da uplodujem neku sliku na net, pa kopam medju 100 slika i nadjem onu koja mi treba, kad sam skonto da sam je nasao i zatvorim acdsee, win me vrati na pocetak foldera i deselektuje fajl, onda moram ponovo da trazim koja je ako nisam zapamtio tacan naziv :wall:
Ima li ovome nekog leka (nemojte one predloge "predji na Mac" isl. molim vas) ili neka zamena za njegov file open/save dialog box ?
Regularni explorer sam zamenuo Directory Opusom 9 i veoma sam zadovoljan kako to radi, ali zelim sad da resim nekako i open/save fajl dijalog, ako je moguce.
Unapred hvala na odgovorima !
Ima li ovome nekog leka (nemojte one predloge "predji na Mac" isl. molim vas) ili neka zamena za njegov file open/save dialog box ?
Regularni explorer sam zamenuo Directory Opusom 9 i veoma sam zadovoljan kako to radi, ali zelim sad da resim nekako i open/save fajl dijalog, ako je moguce.
Unapred hvala na odgovorima !