dragosavljevic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.07.2008
- Poena
- 320
Da li ga vredi instalirati,i ako ga neko ima kako radi tj.da li na njemu sve radi
+1😉koristim je odavno i nikakvih problema nemam,a cini mi se da i malo brze radi od iste al u x86(32) varijanti+1 za Vistu x64 SP1, radi super na konfi iz potpisa ... moram samo da dodam da velika vecina programa (barem koje ja koristim) su i dalje 32bit ... ali sam OS radi super
Prva stvar koja nije htela da radi pod 64 bitnim OS-om je bio AutoCAD (32 bitni)
2006-ca radi kako treba
Da li ga vredi instalirati,i ako ga neko ima kako radi tj.da li na njemu sve radi
Mene zanima da li je x64 nesto brzi i bolji u igrama, u odnosu na x86? Imam x64, ali sam prvo hteo da vidim vase misljenje/iskustva... :smash😀a li bi dobio nesto u novim igrama u odnosu na xp sp3 ili vistu 32?:wave:
99.9% igara je 32 bita, a i xp x64 nije optimizovan pod igre. I da, bez 4 Gb RAMa nema smisla instalirati x64 sistem...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari