.....a što se tiče leadteka, nije hteo da proguta originalne drajvere za xp (32bit) i trenutno nemam ideju kako da je nateram da radi.
Imas drajver za XP x64 za leadteka, idu lepo na vistu x64
.....a što se tiče leadteka, nije hteo da proguta originalne drajvere za xp (32bit) i trenutno nemam ideju kako da je nateram da radi.
Vista final bi trebalo izaci januara 2007. Ne shvatam ljude kako pricaju Vista ovo Vista ono XP bolji, po ov je RC (Release Candidat) tj beta jos uvek, tek sa finalom i sa svim softverom i driverima pravljenim za Vistu mozete reci da li je bolja ili gora od XP. Meni RC2 sada radi brze od XPSP2 sa svim updateima i optimizacijom. Jeste da je DX10 extra Vistin deo ali nije jedini i vremenom skoro svi ce preci na Vistu (situacija kao sa XP kada izasao), a osim toga MS vam pomaze u tome. SP3 za XP se odlaze za 2008. sa mogucnosti ne izlazenja, ipak ne zele konkurenciju pa ni od sebe samih. Za Mandrivu 2007. rekli su da su uradili da se mogu igrati sve Win igre a jos kada bi uradili i User Interface da imas lepo instaler i druge pogodnosti (ljudi koji pisu Linux tvrde da je user interface za gey) dosta ljudi bi tamo preslo. Za sada Win je i dalje neprikosnoveni OS.
Nijedan windows xp rc nije radio ovako stabilno i lepo kao vista rc1 i rc2. Sa uključenim aerom meni vista radi podjednako brzo kao i xp koji je podešen na max performance sa pogašenim gay temama. Vista će biti super operativni sistem i na nju će odmah preći svi microsoft hejteri bez čekanja nekih service pakova. Ako ništa barem će je imati instaliranu pored xp-a. Sp3 za windows xp verovatno nikada neće ni izaći a iskreno ni ne vidim potrebu. Već je izašao iso sa svim mogućim zakrpama koje su se do sada pojavile. Svi ćete preći na vistu i svi ćete odvojiti od usta za dx10 grafičku i bržu mašinu. Microsoft ownz you. Deal with it. 😀
Ma daj molim te... Reci ti meni, sta je brzo? Sta ti podrazumevas pod brzim operativnim sistemom? Da ti Vista sa aerom radi brze od XP-a performance, je nemoguce... Mislim, daj sagledaj stvari realno. I meni je Vista super, ali teorijski ne moze da radi brze od XP-a. Gay teme biras sam, ima lepih tema za XP
Vista ce mozda biti super OS, ali u odnosu na XP. Vista je jos uvek, i uvek ce biti, daleko, daleko, daleko od savrsenog OS-a.
I, jos jedno pitanje pitanje, koje je po meni i kljucno. Kako ce meni novi hardware i DX10 i Vista pomoci da budem produktivniji u svakodnevnom radu? Nesto ne vidim...
topuz je napisao(la):Microsoft owns you only if you ask for it 😉
Nijedan windows xp rc nije radio ovako stabilno i lepo kao vista rc1 i rc2. Sa uključenim aerom meni vista radi podjednako brzo kao i xp koji je podešen na max performance sa pogašenim gay temama. Vista će biti super operativni sistem i na nju će odmah preći svi microsoft hejteri bez čekanja nekih service pakova. Ako ništa barem će je imati instaliranu pored xp-a. Sp3 za windows xp verovatno nikada neće ni izaći a iskreno ni ne vidim potrebu. Već je izašao iso sa svim mogućim zakrpama koje su se do sada pojavile. Svi ćete preći na vistu i svi ćete odvojiti od usta za dx10 grafičku i bržu mašinu. Microsoft ownz you. Deal with it. 😀
Ne znam kako ti moze brzo raditi kada u startu zauzima preko 400 mb memorije, od prve tri aplikacije koje sam instalirao sve tri su radile primetno sporije sa Vistom. Fora MS-a je sto se ljudi pale na sminku pa neka i radi jadno ali vazno da je lepo.
Ja nigde nisam rekao da radi brže od xp-a.
Navedi mi jedan savršen operativni sistem.
Ako ti nećeš znati da iskoristiš potencijale novog hardvera u kombinaciji sa vistom onda batali posao na računaru i radi nešto drugo. To je problem kod nas srba. Svi bi sve ali za džabe ili što jeftinije. Još kada se na to doda lenjost. Tako su svi govorili i za windows xp a danas ga svi koriste. Zašto misliš da će sa vistom situacija biti drugačija ??
Why should you ask for it? You simply have no alternative. 😉 Kladim se da ni sam ne znaš šta si napisao ali si ipak dobio odgovor. 😀
Radi brzo. Svako ko je probao može ovo da potvrdi. Neki su isntalirali vistu i na slabijim mašinama i nisu imali problema.
Sam sistem radi brze, prebacivanje, kopiranje, otvaranje prozora, skeniranje, otpakovanje rar arhiva etc. mislim da shvatas na sta mislim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari