Šta je novo?

Windows VISTA RC2

• Začetnik teme Začetnik teme jox
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Instalirao sam Vistu 5840 i mogu da vam kazem da Vista ide iskljucivo uzlaznom putanjom. Bagova za sada nisam primetio osim toga sto su joj potrebni driveri da bi radile widescreen rezolucije 🙂 Da, ovo je prva Vista kojoj iznad traya ne pise nista, dakle kao da je final 😉

neces 30, jer ce u medjuvremenu "procuriti" i finalna verzija, koju ces opet zeleti da instaliras... itd itd itd itd itd... kraja nema... ali tako je sa svim... cpu, gpu, hdd....

Hm, posle nekih pola sata koriscenja sam zesce razocaran...
Widescreen rezolucije nisu ponudjene sa default driverima, a ni 96.33 ni 96.85 nece da se instalraju tako da moram da koristim 1280*1024 sto na widescreenu izgleda strasno... Za sada nisam nasao resenje, ali nesto nemam utisak da ce ovo da bude final build...

Kako nece nvidia rc2 driveri da se instaliraju? Pa nema drugih! Sta prijavljuje?

Znam da nema drugih, nece da se instaliraju...
Prijavljuje neki error pri otpakivanju (otpakivanje koje vrsi installer), isti error i sa 96.33 i 96.85.
Bezveze

Ajde da ne postavljam glupo pitanje ali nije li mozda greska pri skidanju sa neta, jesi vec koristio te drivere ili si sada skidao nove? Probaj opet da skines.

Možda je greška samo u installeru? Jesi probao da ga zaobiđeš? Ručni update iz device-a...

Koristio sam te drivere (konkretan primerak drivera 🙂) na ranijim Vistama i radili su sasvim OK.
Nece ni rucni update iz device menagera... 🙁

Meni Vista radi skroz ok, dakle ni brze ni sporije od XP SP2. U zadnje vreme svaki put kada je butujem prijavljuje kako su drajveri za ATI-ja "prestali da odgovaraju" i da prave neke probleme... Takodje se tuce sa drajverima za Audigy, no imajuci u vidu da je ovo RC2 ocekujem da ce u finalnoj verziji sve to biti ispeglano.

Primetio sam par bagova, recimo kod switch between programs glass pozadina postane crna i ostane takva do restarta...

Nazad
Vrh Dno