zato se i zove update a ne full 😉we need to apply:
1. AutoPatcher_XP_Apr06_ENU_Full
2. AutoPatcher_XP_May06_ENU_Update
3. AutoPatcher_XP_Jun06_ENU_Update
4. AutoPatcher_XP_Jul06_ENU_Update
1. Instaliraš SP2Goxy je napisao(la):Da rezimiram ako sam dobro shvatio
Instaliram XP sa SP2 posle toga... sta SVE treba da instaliram ( april full, pa maj, pa jun, pa jul) ili sve navedeno osim aprila
nisi u pravukole89 je napisao(la):I moraš imati SP2 pre nego što instaliraš AutoPatcher, da napomenem za svaki slučaj 🙂
Although it was made with Windows XP SP2 English in mind, it will load on any (English) Windows version, showing only the items which match the running environment
zeleni_zub je napisao(la):
Goxy je napisao(la):Pa jednostavnije je da mi neko na cistom srpskom objasni redosled. Valjda je to neko ovde radio. Jedina stvar koja me interesije da li postoji pored ovih updateova, autopatcher.exe, dakle samostalan kao program, zato sa i pitao za ovu stvaku pod brojem 6 kod Koleta
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=104686Goxy je napisao(la):Instalirao sa, sve patceve sa Autopatcherom i sve je proslo glatko. Medjutim kako sam izabrao sve opcije instalirao sam i Microsoft Genuine toll ili tako nesto koji mi je instalirao tj. stavio neku plavu zvezdicu u task bar i koja ne moze da skloni. Postoji li neka opcija da se ona skloni i interesuje me ako deinstaliram Autopatcher da li ce se deinstalirati i sve updateovi koji su uradjeni njime.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari