Šta je novo?

Windows update securuty pack

• Začetnik teme Začetnik teme Goxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Goxy

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
710
Tali neko zna gde se moze naci pack sa securuty zakrpama za WinXP. Zna da se ovde takav link pominjao ali ne znam gde je ? ako neko zna bio bih mu zahvalan/

A dali je dovoljno skinuti update za jul, odnosno da li on pokriva sve prethodne updateove za prethodne mesece, ili mora svaki (april, jun) da se sida

we need to apply:

1. AutoPatcher_XP_Apr06_ENU_Full
2. AutoPatcher_XP_May06_ENU_Update
3. AutoPatcher_XP_Jun06_ENU_Update
4. AutoPatcher_XP_Jul06_ENU_Update
zato se i zove update a ne full 😉
a mozes da bacis pogled i na http://www.ryanvm.net/msfn/
al je to update instalacije a ne instaliranog xp-a

I moraš imati SP2 pre nego što instaliraš AutoPatcher, da napomenem za svaki slučaj 🙂

Da rezimiram ako sam dobro shvatio

Instaliram XP sa SP2 posle toga... sta SVE treba da instaliram ( april full, pa maj, pa jun, pa jul) ili sve navedeno osim aprila

Probaj sa programom "muBlinder".
Pomocu njega mozes i da sa standardnim "Microsoft update" programom skidas azkrpe i dopune koje ti zelis sa microsoftovog sajta.

Goxy je napisao(la):
Da rezimiram ako sam dobro shvatio

Instaliram XP sa SP2 posle toga... sta SVE treba da instaliram ( april full, pa maj, pa jun, pa jul) ili sve navedeno osim aprila
1. Instaliraš SP2
2. Instaliraš AutoPatcher_XP_Apr06_ENU_Full
3. Instaliraš AutoPatcher_XP_May06_ENU_Update
4. Instaliraš AutoPatcher_XP_Jun06_ENU_Update
5. Instaliraš AutoPatcher_XP_Jul06_ENU_Update
6. Pokreneš AutoPatcher i pustiš da odradi svoje

(AutoPatcher skidaš odavde: http://ap.watchin.me.uk/releases.php )

Poslednja izmena:
kole89 je napisao(la):
I moraš imati SP2 pre nego što instaliraš AutoPatcher, da napomenem za svaki slučaj 🙂
nisi u pravu
Although it was made with Windows XP SP2 English in mind, it will load on any (English) Windows version, showing only the items which match the running environment

razumeo sam. POsto sam skinuo sve gore pomenute fajlove interesuje me stavk a 6 kod koleta. DA li to postoje Autopatcher.exe bez ovih jun, jul i sl

Poslednja izmena:
Pa jednostavnije je da mi neko na cistom srpskom objasni redosled. Valjda je to neko ovde radio. Jedina stvar koja me interesije da li postoji pored ovih updateova, autopatcher.exe, dakle samostalan kao program, zato sa i pitao za ovu stvaku pod brojem 6 kod Koleta

a tek kako je jednostavno da neko dodje i instalira sve.....

zeleni_zub je napisao(la):

Postoji, ali ne za engleski Windows 🙂

Goxy je napisao(la):
Pa jednostavnije je da mi neko na cistom srpskom objasni redosled. Valjda je to neko ovde radio. Jedina stvar koja me interesije da li postoji pored ovih updateova, autopatcher.exe, dakle samostalan kao program, zato sa i pitao za ovu stvaku pod brojem 6 kod Koleta

Nakon svake instalacije će ti ponuditi da pokreneš AutoPatcher. To deštikliraj za sve instalacije osim za zadnju (julsku) i nema šta da se brineš. Inače exe file ostaje isti (iz novembra 2005-e), samo se dodaju novi fajlovi.

Instalirao sa, sve patceve sa Autopatcherom i sve je proslo glatko. Medjutim kako sam izabrao sve opcije instalirao sam i Microsoft Genuine toll ili tako nesto koji mi je instalirao tj. stavio neku plavu zvezdicu u task bar i koja ne moze da skloni. Postoji li neka opcija da se ona skloni i interesuje me ako deinstaliram Autopatcher da li ce se deinstalirati i sve updateovi koji su uradjeni njime.

Jos ne postoji full verzija za JUL ali za JUN ima i to samo u verziji 6.0. Radi OK.

Goxy je napisao(la):
Instalirao sa, sve patceve sa Autopatcherom i sve je proslo glatko. Medjutim kako sam izabrao sve opcije instalirao sam i Microsoft Genuine toll ili tako nesto koji mi je instalirao tj. stavio neku plavu zvezdicu u task bar i koja ne moze da skloni. Postoji li neka opcija da se ona skloni i interesuje me ako deinstaliram Autopatcher da li ce se deinstalirati i sve updateovi koji su uradjeni njime.
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=104686

sada ima full verzija za avgust

mozda je offtopic:
ranije sam imao problema sa wireles-om (sp2 mi je pravio problem) tako da ga nekoristim. redovno dopunjujem win xp preko windows update-a. redovno me upozoravaju da treba da ubacim sp2. interesuje me, da li je on (sp2) toliko neophodan?

Neophodan je.

Nazad
Vrh Dno