preporuka,sjajan jeStartup CPL, izvanredan-mali-besplatan program za kontrolu startup programa. Dolazio je u paketu Autopatchera, mada sigurno može da se nađe preko Google-a.
Ima windows i paint sto ne znaci da ne treba photoshop
Ima windows i paint sto ne znaci da ne treba photoshop
Pa ti ne vidis razliku u msconfiu i nekom drugom programu isto tako neki ne vide u paintu i photoshopu
Ne, nego neko voli da vidi sve procese koji se startuju sto MSConfig ne moze uvekPa neko voli da mu je sve sareno, cak i ako je to skroz nepotrebno, i onda kaze "Vau, vidi kako je dobar program"
Naravno da ne vidis sveA mazes i da odes u odes u Computer Managment > Services and Applications > Services i ondaK sve vidis (bar se meni cini da sve vidis) A za entuzijaste je tu uvek regedit![]()
Slazem se po meni najbolji program za kontrolu i odrzavanje sistema, koristim ga od verzije 2006 :Klanjanjepo meni je tuneup utilities 2008 najbolji za to.... a i za jos po nesto![]()
Naravno da ne vidis sve
A entuzijasti nekad ne znaju gde da traze u Registry-ju
Na stranu sto su nekad previse samouvereni, pa naprave :wc:
Salu na stranu, nekad ni pomenuti programcici ne mogu da nadju sve, ali umeju da skrate posao da ne moras da kopas po Registry-ju na 15 mesta![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari