ja koristim windows 2003 za every day. razlika je sto neki programi moraju da budu server verzije da bi radili (tipa antivirus, neki software za defragmentaciju diskova...)Nemam nikakva iskustva sa ovim windows serverima,pa me interesuje da li moze da se koristi za svaki dan kao xp ili vista i ako moze,koje su mu mane i prednosti?hvala
ja koristim windows 2003 za every day. razlika je sto neki programi moraju da budu server verzije da bi radili (tipa antivirus, neki software za defragmentaciju diskova...)
prednosti su po meni veca brzina (moje licno iskustvo izmedju 2003 i xp pro) i bolja zastita (ima mnogo manje sigurnosnih rupa od xp_a)
Зар нису рекли да неће правити 32-битну верзију?
OT
@markokikinda?
Potpis....jel to haiku?
(Ne zezam se, tako mi zvuci)
Википедија je napisao(la):In previous Windows versions, if the operating system detected corruption in the file system of an NTFS volume, it marked the volume "dirty"; to correct errors on the volume, it had to be taken offline. With self-healing NTFS, an NTFS worker thread is spawned in the background which performs a localized fix-up of damaged data structures, with only the corrupted files/folders remaining unavailable without locking out the entire volume and needing the server to be taken down.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari