Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Ja sam izvukao shortcut na desktop za bench forum i lepo radi. Mada, pri startovanju mi je prijavio neke greske, ali sve uredno radi.

Ja sam obrisao tapatalk, ponovo ga instalirao i sada kada hoću da dodam benchmark tapatalk ga ne pronalazi.

Postoji li aplikacija preko koje mogu sa desktop racunarom da kontrolisem moju lumiju? Na primer kada dosta koristim whatsapp na fonu a u isto vreme i radim nesto na kompu, mnogo bi mi lakse bilo da imam prozor sa onim sto se desava na lumiji nego sto svaki cas uzimam telefon u ruke.

Ne znam da li Project My Screen radi na 8.0, mislim da ne, no na 8.1 radi, i mozes da upravljas telefonom sa kompjutera. Doduse nije podrzana wifi konekcija vec samo USB.

I odgovaralo bi mi preko USB-a, mislim da bi WiFi vukao mnogo baterije. Znaci moram da sacekam 8.1 Hvala u svakom slucaju :)

Kako moze odmah ,pa opcija project my screen postoji samo na 8.1 ?

Zna li neko da li mogu i kako da se koriste govorne komande na xbox muzickom plejeru?
Treba mi mogucnost za next song kad ubacim slusalice jer imam samo jedno dugme (start/stop) na istoj.

Zna li neko da li mogu i kako da se koriste govorne komande na xbox muzickom plejeru?
Treba mi mogucnost za next song kad ubacim slusalice jer imam samo jedno dugme (start/stop) na istoj.

Nema mogucnost govornih komandi na W8 , na W8.1 moze preko Cortane.

A ako hoces next song , ides samo dva puta pritisak na to dugme. Ne bas prebrzo ali ne i previse sporo pa da ga registruje kao pause. Ali znaci dupli klik na to dugme ti premotava na sledecu pesmu.

Eee super, hvala puno druze :d

Napravio sam grupe kontakata i pinovao na pocetni ekran. Smanjio na najmanji tile.
Ipak, "kockica" je podeljena na dva dela sa slikama iz kontakta (dva lica).
Moze li da se iskljuci i da tile za tu grupu kontakata bude bez lica (samo obojena kockica)?

Napravio sam grupe kontakata i pinovao na pocetni ekran. Smanjio na najmanji tile.
Ipak, "kockica" je podeljena na dva dela sa slikama iz kontakta (dva lica).
Moze li da se iskljuci i da tile za tu grupu kontakata bude bez lica (samo obojena kockica)?

Potrazi neku od onih aplikacija za custom tiles, sto mozes da menjas kako hoces sta hoces da stavis , sad sam nesto zauzet nek ti predlozi neko drugi neku dobru , ja ih i onako ne koristim.,

Ako je ukljucena sinhronizacija slika i videa sa onedrive, sta se desava kada npr. zelim da malo oslobodim mesta na kartici telefona i pobrisem neke od slika ili filmova. Da li se automatski brise i na onedrive ?

Jeste li videli ovu foru, Pac man tiles
azegunav.png

Iz nekog razloga viber uopšte ne zvoni niti signalizira poruku? Telefon je Nokia L 520

Nisi jedini,cekamo neki veliki apdejt za viber ,al nesto ga nema :D

Vrh Dno