Zasto mi ne izbacuje da imam update za programe i igre, a update postoji?
Cek ovo radi na 8.0 ili ne ? Ja ga nemam u marketu a kad odem iz browsera na PC-u ispise:"Video Compressor" for Windows Phone
Imam pitanje ako mozda neko zna odgovor.
Iz nekog razloga nece da mi radi autocomplete kada kucam mail adresu posiljaoca. Koristim inegrisanu mail apikaciju koja se kaci na gmail. Da stvar bude cudnija za neke kontakte radi ali za vecinu ne.
Znaci u pitanju si kontakti sa kojima imam po 5-6 mailova koje kucam uglavnom na kompu ali eto kada zelim da zavrsi posao preko telefona imam problem.
Inace na telefonu imam instaliranu i gmail aplikaciju koja sve ovo radi
Hvala
Borise Prognoza ima back tile i to moze da bude transparentna a moze i da pokazuje sliku ,i naravno prognozu za 5 dana .
Kako da aktiviram back tile na kom ima nesto? U opcijama samo stoji accent color i transparent, i u oba slucaja pokaze samo logo aplikacije na accent boji.. I zasto se ovako cesto update-uju weather aplikacije.. svakih par minuta ***.
Epa moguce da radi samo na 8.1 ,inace imam l620 tako da nema veze s ramom ,meni back tile pokazuje prognozu za 5 dana .
Uređaji sa 512MB RAM (HTC8s, Lumia 520 itd) imaju određena ograničenja , naša aplikacija (Prognoza) morala je uskratiti vaše uređaje za neke funkcije radi činjenice da imate manje RAM na telefonu nego što je potrebno da aplikacija radi 100%.
Uređajima sa 512 MB RAM su uskraćeni zadnje strane živih pločica gdje je prognoza narednih dana, uz to se Lock Screen ne ažurira automatski! Nažalost ne postoji ništa da promijenimo taj limit.
Uređaji sa 1GB RAM imaju 100% funkcija i kod njih će raditi sve što ćete se i sami uveriti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari