Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Jao bre Borise, napmet pricas :) I kod mene je sve USA sem regiona. Nista mi ne smeta sto je Srbija kao region, ali kad samo pogledas review za neku igru ili program (ukoliko ga uopste i ima) tipa: "superrr" ili "ok". Totalna katastrofa.

@Boris

Pa ti imas nas region samo sto si stavio engleski jezik i format. Ajde da razumem da ti smeta "Savetnik za skladiste" :) Ali sto ti smeta da ti pise km/h umesto mile i din umesto $?

Poenta one gore price je bila da kada dodas karticu za jedan region ne mozes da je koristis u drugom niti tu istu da dodas za neki drugi region. Moguce da mozes da je obrises u jednom pa dodas u drugi ali to nisam pokusavao. Vidi se tu u MS account na PC, pod billing. Pod svojim Live nalogom imas RS account za billing, US acount, UK account i sve ostale regione koje si ukljucivao na telefonu...

Poslednja izmena:
Jao bre Borise, napmet pricas :) I kod mene je sve USA sem regiona. Nista mi ne smeta sto je Srbija kao region, ali kad samo pogledas review za neku igru ili program (ukoliko ga uopste i ima) tipa: "superrr" ili "ok". Totalna katastrofa.

Da, i kod mene je tako.. Al kako si ti napisao prvobitno, u fazonu da mora da bude srpski jezik, da bi mogao da kupujes aplikacije.. :)

Ok to je reseno.
Sada sledeci veliki problem. Koliko vidim na netu gomila njih ima taj problem, jedan deo nema taj problem :)
Problem: kako da selektujem sve slike (ukljucujuci i video) u camera roll ? Kod mene je opcija Select all siva-nedostupna ?!?

PS. Slika je na sledecoj strani :)

Poslednja izmena:
Moze, ali samo fotke. Ides Select, pa Select all, klipovi ostanu deselektovani..

Ne radi kod mene. Kod mene je sivo to select all (vidi se gore na slici). Za sada sam ovde samo ja sa tim problemom, dok se jos neko ne javi...

Select all ti ne pokazuje zato sto u folderu imas i video snimke ,udji u folder gde su ti samo slike i videces opciji select all .

Ja imam Select all i gde su mi klipovi.. takodje Camera Roll.

Select all ti ne pokazuje zato sto u folderu imas i video snimke ,udji u folder gde su ti samo slike i videces opciji select all .
Veoma zanimljiva teorija, koja je inace tacna, mada bi voleo da mi objasnis (bez zezanja :)) gde je taj folder samo sa slikama ?
Ja imam samo Camera roll, ispod je Album pa Date pa People. Nema nigde izdvojene samo slike...

Ps. Probao sam sa screenShoot folderom i tu je aktivna select all opcija.

Poslednja izmena:
Folder saved pictures,ili mozda nikad nisi sacuvao ili skinuo ni jednu fotografiju.

Ma nesto mu se tripuje, meni radi i kad su klipovi u folderu..

Prilozi

• wp_ss_20140506_0001.png
    wp_ss_20140506_0001.png
    125.9 KB · Pregleda: 83
Ma ne radi ni meni kad su klipovi u folderu ,ne secam se kako je bilo na osmici .

A obojica ste na 8.1? Sto cete u ovoj temi sa tim zalbama onda? :)

Ma ja imam i dalje 8.0. No nema veze, ocigledno kod nekog radi, kod nekog ne. Izgleda da cu morati da vadim kartu, pa da prebacim na komp, pa da bacim na mail.ru. Mada bi sve to lepo moglo da se odradi iz telefona uz nekoliko klikova (pipkanja :))

meni je region US, Regional format Serbian, plaćam preko PayPal servisa
kad se prebacim na srpski region, plaćam preko Intezine kartice

Srpski PP ne može da ima kintu na računu, povlači sa kartice vezane za njega.

Ma ja imam i dalje 8.0. No nema veze, ocigledno kod nekog radi, kod nekog ne. Izgleda da cu morati da vadim kartu, pa da prebacim na komp, pa da bacim na mail.ru. Mada bi sve to lepo moglo da se odradi iz telefona uz nekoliko klikova (pipkanja :))

Postoji cloud mail.ru aplikacija za wp8 pa to isto možeš iz aplikacije direktno :)

Imam instaliranu, kada mi je ponudio da prebaci sve slike tamo, ja pristao, on prebacio par komada i stao :) Zato sam hteo da selektujem sve slike i filmove i da ih rucno prebacim...
Bilo bi fino kada bi moglo da se uploaduje i na one i na mail.ru istovremeno. Na onedrive istog trenutka prebacuje novonastali film ili sliku kada je blizu WiFi, ali na mail.ru nece automatski...

Ma ja sam stavio državu Floridu i neki tamošnji ZIP code, nemoj da se cimaš oko toga.
Povlači pare sa Intezine Internet kartice kad ide PP, Intezine debitne kad sa našeg regiona kupujem.

Imam instaliranu, kada mi je ponudio da prebaci sve slike tamo, ja pristao, on prebacio par komada i stao :) Zato sam hteo da selektujem sve slike i filmove i da ih rucno prebacim...
Bilo bi fino kada bi moglo da se uploaduje i na one i na mail.ru istovremeno. Na onedrive istog trenutka prebacuje novonastali film ili sliku kada je blizu WiFi, ali na mail.ru nece automatski...

Meni cloud.ru radi odlicno autoupload. Reinstaliraj aplikaciju ne vidim razlog zasto kod tebe ne bi radilo

Prognoza

Koristim ovu aplikaciju zadnjih par mjeseci. Najtočnija od svih koje sam probao do sada, a probao sam mnoge...

Skinuo sam je i ja. Dosta prognoza sam isprobao i sve su tu i tamo u globalu tacne. Napolju pljusti kisa a na dve prognoze stoji oblacno :)
Valjda ovi bosanci znaju sta rade :)

Vrh Dno