Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Imate na ovom sajtu da nađete sve optimizovane, (tj.patch-ovane) igre za Win 8 telefone sa 512MB, a koje ne mogu da se nađu na WP Store.Sve što je potrebno je otključan, (dev.unlock telefon). ;)
windowsphonehub.in/category/games/512-ram-patched/

Jel ima jos neki dobar feature Moli Player osim citanja titlova? Vidim za muziku ne vredi, ne vidi ni one plejliste koje fabricki plejer cita.. Ok, wifi transfer je odlicna fora, i dosta brzo radi.

Poslednja izmena:
Moli je prvenstveno VIDEO player, muzika mu je sporedna stvar.
Moli čita SVE video kodeke koje sam isprobao, i ima podršku za titlove, upravljanje gestama po ekranu (kao MX), meni dovoljno.
Mene muzika na mobitelu ne zanima. Imam kod kuće pravi hifi, imam auto i muziku u njemu, čak ni slušalice još nisam otpakirao..

Wifi transfer me je kupio, tako da sam ga kupio.. :) Vidim da pamti gde je stao uvek, zato bi bilo vrh da podrzava plejliste ili foldere, a to mi treba za muziku jer ovaj raspali fabricki plejer ne pamti..

Imaš temu na wpcentral forumu. Glavni fokus je na video, pa kada to srede onda će poraditi na audio..

@Boris A sto lepo ne središ mp3 tags na kompu?

Da bi pustao po Artist-ima? Nema ni to Moli plejer, fabricki ima, ali mi je lakse da napravim plejlistu.. Ok sam sa plejlistama umesto foldera, samo mi treba to pamcenje na kojoj sam pesmi stao sutradan kad opet slusam..

Da bi pustao po Artist-ima?

Ja puštam po albumima, što ti dođe isto kao i po folderima, ako lepo središ tagove. A što moraš sve da puštaš iz jednog plejera? Mislim, bilo bi lepo da može, ali ja ni na pc-ju ni na android-u to nisam nikad radio, nekako mi muzika i video ne idu zajedno :).

Ne razumem.. :) Sta iz jednog plejera.. Kazem nije to problem, lakse mi je napraviti plejlistu nego sredjivati tagove, a nijedan plejer ne pamti gde sam stao posle 24 sata, to je problem.. Mozda Moli, al on pusta samo po 'songs'..

Poslednja izmena:
Jel izvodljivo ovo na WP8 : Na sd kartici prebacim u jedan folder muziku u flac-u (ili u wav al bolje ovo prvo) učitam taj folder u plejer i pustim random ?

Moli player cita Flac, koliko sam primetio ne vidi foldere, vec ce ti se pojaviti te pesme u 'all songs' zajedno sa ostalima..

Не пушта flac , има ли неки други случајно ? Moly не ради у позадини :confused::confused::confused: ...?

Upravo sam probao Flac, radi.. a radi i u pozadini, ides settings/background play = ON.

I dalje sam raspamecen brzinom kojom prebacuje preko wifi-a, brze nego kablom.. (zbun..)

Poslednja izmena:
Pazario sam ga juce da.. mada trial bi trebao da ima sve opcije kao placena?

Nema , sad sam skinuo trial pro-a ...to već radi...mogu li se kupovati programi preko računa u Telenoru ?

Je*ote nasao sam plejer koji pamti gde si stao, Nokia Mix Radio :) morao sam da je update-ujem opet sa proxy-jem, da bi se pojavila ta opcija za resume, inace ima samo my music. Cak i kad sam restartovao telefon zapamtila je koja je poslednja pesma bila, tako da kapiram da ce pamtiti i narednog dana... Vrh.

Zašto proxy? Prebaci na recimo UK region, skini instaliraj i vrati se na sprski, ako si uopšte na njemu... :)

Kucaj proxy u search na wp8 temi, pa vidi tu neki od rezultata, neko je kacio..

Aj neka mi neko objasni sta se desilo sa FB-om na WP 8.0?
Otvori mi dole navedenu stranicu i nista dalje ne mogu. Sta mi je ciniti? I necu nikakvu aplikaciju, na ikonici e sam do sada sve lepo zavrsavao
wp_ss_20140427_0001.png

eeee sad radi, tvojom metodologijom :d
Hvala druze

Zna li neko zasto ne mogu da instaliram angry birds go? Pise da koristi f-je koje nemam na telefonu, koje to? U pitanju je L720
wp_ss_20140503_0001.png

Vrh Dno