Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Ok mene je relativno odusevio WP 8.1 ali sta me je vise od toga odusevilo je W8.1 update 1 :D . Jedva cekam. A ovo dev odkljucavanje telefona cu uraditi kad bude izasao 8.1. Onaj dev account imam odavno , jos samo daj deo na telefonu mora da uradim.

Jesu na build-u spomenuli nesto o manual update check u store-u, ili o instaliranju aplikacija na karticu?

Predpostavljam da instalacijom 8.1 ne gubimo nista od nokijinog blacka.

Naravno da ne gubimo.
Dobijemo wp8.1+Nokia Black, i čekamo Nokia Cyan :)

Misliš nešto ovako:

nokia_lumia_520_cyan.jpg

Meni je crna maska ipak najbolja za L520 ;). A ako taj agrejd sem maske, donese i "Gaps", biće to pun pogodak. :D

Ako instaliram " Windows 8.1 Preview for Developers", hoću li posle imati update za " Windows 8.1 kada izađe? Ima li uopšte neke razlike među njima?

Poslednja izmena:
Ako instaliram " Windows 8.1 Preview for Developers", hoću li posle imati update za " Windows 8.1 kada izađe? Ima li uopšte neke razlike među njima?
Nema.Nije to beta upgrade, nego samo dobijaš full WP8.1 pre ostalih.A Windows 8.1 i Windows Phone 8.1 nije isto...

@Nazgul a sta je onda ovo

Posted in: Mobile phones, Windows Phone
Windows Phone 8.1 developer preview launches on April 10

16 hours ago by Vince 17 comments

With Windows Phone 8.1 now official, everyone is eager to try it out. Microsoft plans to make the Windows Phone 8.1 Preview available for registered developers on April 10 – eight days from today.

Everybody can register as a developer in the Developer Preview Program by downloading a special app on the Windows Phone Store and sign up for a free App Studio account. This will give you access to install Windows Phone 8.1 weeks before carriers and manufacturers start pushing it to Windows Phone 8 devices. However what you will be getting is a beta version of the software, so if you don’t want to deal with bugs, you might be better off staying away from it.

Upravo tako Preview je beta, a svi mi znamo da posle Beta ide Final, medjutim to ne znaci da je Beta nesto ne testirano, ja sam GDR3 preview koristio i nisam nasao ama bas nikakve mane, iako ih je mozda bilo to je za nas bukvalno i ne vidljivo...
Ono sto je najgore za nekoga ko testira je Alpha, ona je puna bagova, e tako nesto su Testeri imali u svojim rukama u februaru, kada su i pocele one objave wp8...

Znaci beta je totalno sigurna, naravno oni imaju final ali nije fora developerima dati final vec OEM (Nokia, Huwei, Lg, Samsung)...

Stvarvje izgora, dali hocete Preview (Beta) sada za koji dan ili Final update za koji mesec.

Ma taj piše *udalaštine.Mogu oni da ga zovu kako hoće. Jedan od potpredsednika MS-a je lepo rekao, da se ova developer preview neće u opšte razlikovati od OEM verzije.Jedino što mene buni su datumi.Velika zakrpa za Windows 8.1 Blue izlazi 8 aprila i ne vidim neki razlog, da ne puste u sto vreme i developer preview za Windovs Phone 8.1
No dobro, dan-dva, gore-dole, nije ni bitno...:smash:

A da li mi koji dobjemo preview ,dobijamo I taj zvanicni apdejt za koji mesec ?

Po stototi put DA.
Kada zvanično OTA dođe 8.1, u paketu dolazi i Nokia firmware Cyan.
Kada su pustili GDR3 preview polovinom 10.2013. nakon njega je stigao još jedan manji update 2 fajla (zadnji brojevi su bili .150 i .155), i kada je službeno pušten Black, ja sam dobio samo Black, jer je GDR3 već bio na telefonu.

Čudno bi mi bilo da ima neke razlike između bete i ne_bete. Ako 630 dolazi sa čistim wp8.1, ne znam zašto bi druga verzija išla developerima (i "developerima")? Verujem da je u pitanju potpuno ista verzija.

Naknadni puni apdejt će stići kad i Cyan apdejt ko ima Nokije, a za ostale ne znam. Mislim da su HTC telefoni dobili OTA GDR3 jako jako brzo nakon što su pustili preview.

A da, Nokia gura apdejte po slovima abecede, slično kao Google za Android. Samo ovde idu boje umesto slatkiša. :D
Nakon Cyana će ići neka boja na D (npr. Denim, Desert ili neka od milion Dark varijanti :) ).

+1
Uze mi čovek reč iz usta, ovaj, posta. :d

Pretpostavljam odgovor ali ajde da pitam - da li je Windows8 apsolutno neophodan?

Posted in: Mobile phones, Windows Phone
Windows Phone 8.1 developer preview launches on April 10

16 hours ago by Vince 17 comments

With Windows Phone 8.1 now official, everyone is eager to try it out. Microsoft plans to make the Windows Phone 8.1 Preview available for registered developers on April 10 – eight days from today.

Everybody can register as a developer in the Developer Preview Program by downloading a special app on the Windows Phone Store and sign up for a free App Studio account. This will give you access to install Windows Phone 8.1 weeks before carriers and manufacturers start pushing it to Windows Phone 8 devices. However what you will be getting is a beta version of the software, so if you don’t want to deal with bugs, you might be better off staying away from it.

Jel može ukratko za svežeg WP8 korisnika, koju aplikaciju treba skinuti sa Store-a da bih se registrovao kao dev?
Inače imam (službeni) Nokiu 625, sasvim solidan telefon za te pare :)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ne bi ostao živ da ne obojiš neka slova? :p

Vrh Dno