Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

@telenorce

Svi se nadamo da hoće, i nestrpljivo odbrojavamo dane.
Još duuuugih 8 dana.

Poslednja izmena:
Jel Gtalk/Hangouts spada u to? Jer mi IM+ svako malo puca i nisam online uopste po ceo dan.. a radio bez greske do skoro.

Naravno ne treba ocekivati od Googla sve te aplikacije, npr bilo bi lepo da MS opet izbaci zvanicnu YouTube app, super je radila :)

Imam jedno glupo pitanje i opet uvlačmi u priču bateriju. Zanima me da li skype aplikacija dosta troši bateriju?

Ako je koristis, verovatno da.. kao i svaka aplikacija tog tipa. Ali u pozadini dok se ne koristi ne bi trebalo da trosi previse odnosno da ima problema s tim..

Ljudi imam jedno pitanje . Da li neko od vas koristi endomondo aplikaciju? App nije toliko dobra ali mape na njoj su SAVRSENE. Znaci prosto ne mogu da verujem koliko se dobro vidi sve na tim mapama na satelitckom prikazu. E sad, to su bing mape, ali ja kad otvorim bing mape na tel, ili na komp to je TOTALNO druga prica ne mozes da razlikujes kucu ili bilo sta. Dok na ovima u endomondu se vidi auto kuca svako drvo sve bas savrseno cisto. Koje su te mape , jel mogu u bing aplikaciji ili bilo gde da ih nadjem a ne samo u endomondo. Pogotovo sto ce novi endomondo da bude na ovim budjavim mapama kojima se na satelitckom prikazu ne vidi nista. Upravo to video na beta verziji.

Edit , na pc na bing mape se vidi tako , ali na tel u bing mapama ne , verovatno ne downloaduje sve.

Poslednja izmena:
@ micro

Jesi kucao satelitcke mape u Store-u? :D

Al nemoj "S" da stavis greskom, ne nalazi nista onda :D

Trebaju mi te prave bing mape sa kvalitetnim satelitckim prikazom!
Ako endomondo promeni u ove krs mape ne znam gde cu moci da ih otvorim na tel :( .
Jel ima neko resenje ?

Na WPC pise da ta Aplikacija koristi WP8 mape, sta god to znacilo, valjda Bing raw mape.

Na WPC pise da ta Aplikacija koristi WP8 mape, sta god to znacilo, valjda Bing raw mape.

Ne zvanicna verzija koristi Bing mape, prave bing mape koje imaju najbolji satelitcki prizaz koji moze da se nadje. Ono na wpc he nova beta app , u kojoj su promenili na ove wp8 mape koje imaju ocajan satelitcki prikaz. Zato i jurim sad da nadjem prave bing mape.

Koliko ja znam, te bing mape koje već par godina mogu da se koriste na PC-u nisu satelitske, već fotografije iz aviona. Zato i izgledaju dosta bolje od drugih mapa. Tj. ovo pričam za Beograd, pošto sam tu tražio neke stvari poslednjih godina. A, na primer, aplikacija komercijalne banke je koristila ranije neke bing mape (satelitske), što me je nerviralo jer je em bilo ništa posebno, em mi je trošio podatke. U nekom trenutku sam primetio da je počeo da koristi offline Here mape, a ne sećam se da je bilo apdejta, pa mi je to ispalo jako čudno.

Koliko ja znam, te bing mape koje već par godina mogu da se koriste na PC-u nisu satelitske, već fotografije iz aviona. Zato i izgledaju dosta bolje od drugih mapa. Tj. ovo pričam za Beograd, pošto sam tu tražio neke stvari poslednjih godina. A, na primer, aplikacija komercijalne banke je koristila ranije neke bing mape (satelitske), što me je nerviralo jer je em bilo ništa posebno, em mi je trošio podatke. U nekom trenutku sam primetio da je počeo da koristi offline Here mape, a ne sećam se da je bilo apdejta, pa mi je to ispalo jako čudno.

Vrlo moguce da su slike iz aviona, jer su neverovatno ciste i kvalitetne. Za celu srbiju. Ali kako da ih imam na telefonu, to je pitanje ? Samo preko Endomondo mogu da ih otvorim.

Ej, ljudi, aj jedna pomoc...Imam Lumiu 1020 i sve radi savrseno sem jedne stvari(koja mi je i najbitnija), ne otvara mi kako treba sluzbena dokumenta koja su u wordu, nebitno da li su sacuvana u 97,2003 ili 2010, sve je zbrkano, ne ucita mi ni slike koja su u tim dokumentima, ne mogu ni da odzumiram, pa da vidim ceo dokument...bas uzasno lose uradjeno i prosto mi je neverovatno da je toliko lose uradje office...kod excela sve radi ok...pretpostavljam da ja gresim negde, posto nisam video jos nekog da se zali(iako nisam procitao ceo forum)...na androidu i IOS-u su word dokumenta bila otvarana bez problema

Poslao mi drugar video poruka,preko skype. Ne mogu nikako da je izbrisem. Zna li neko kako se brise?

Odes na Skype na Winu i radis sta hoces ;)
Nadamo se da ce ubaciti nove funkcije u Skype-u u narednim update-ima. Skype je i dalje najbolji za video>voice komunikaciju.

Vrh Dno