nmilicevic
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.03.2014
- Poena
- 169
Odjednom mi nestade slobodnog prostora na telefonu. Ništa nisam instalirao al' dobih poruku da imam samo 170 mb, a imao sam 2 gb.
Ma dovoljno je to TR2, kada može "Nokia X" sa A5 dual-core CPU na 1GHz, Adreno 203 i 512MB da ga potera na androidu, može i svaka Lumia.720 sa dual core proc i 305 adreno lepo tera igrice na ovom ekranu, ne zalim se. Samo sam pitao zasto nisu odradili verziju i za sve modele.
Idi na "Podešavanja>provera memorije>detalji>Aplikacije>detalji" i tamo vidi šta najviše zauzima prostor.pobriši i temp. faljove sa internet pregledača, kao i privremene datoteke.:smash:Odjednom mi nestade slobodnog prostora na telefonu. Ništa nisam instalirao al' dobih poruku da imam samo 170 mb, a imao sam 2 gb.
Kada uđem na proveru memorije pod stavkom mediji i datoteke stoji da imam 3,5 gb. Šta je to? Do sada to nisam imao. Kako da obrišem to?
Prevuci prstom na levo taj ekran i uradi 2 screenshot-a ekrana "detalji", kao što sam ja.Ne mogu da vidim šta spad u to mediji i datoteke i sta toliko zauzima odjednom?
Evo i službene potvrde da će 02.04. biti predstavljeni novi modeli Nokia Lumialink
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari