Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Odjednom mi nestade slobodnog prostora na telefonu. Ništa nisam instalirao al' dobih poruku da imam samo 170 mb, a imao sam 2 gb.

Sad bas samo od sebe tako, jesi siguran da bas nista nisi radio da izazoves to?

Ista stvar se i meni desila,imao sam preko 1gb i odjedno mi je došlo upozorenje da nemam slobodnog prostora ,al kad sam proverio memoriju sve je bilo ok.

Kada uđem na proveru memorije pod stavkom mediji i datoteke stoji da imam 3,5 gb. Šta je to? Do sada to nisam imao. Kako da obrišem to?

720 sa dual core proc i 305 adreno lepo tera igrice na ovom ekranu, ne zalim se. Samo sam pitao zasto nisu odradili verziju i za sve modele.
Ma dovoljno je to TR2, kada može "Nokia X" sa A5 dual-core CPU na 1GHz, Adreno 203 i 512MB da ga potera na androidu, može i svaka Lumia.

Odjednom mi nestade slobodnog prostora na telefonu. Ništa nisam instalirao al' dobih poruku da imam samo 170 mb, a imao sam 2 gb.
Idi na "Podešavanja>provera memorije>detalji>Aplikacije>detalji" i tamo vidi šta najviše zauzima prostor.pobriši i temp. faljove sa internet pregledača, kao i privremene datoteke.:smash:
Edit:tamo imaš i sve stavke iz menija "mediji i datoteke"

Poslednja izmena:
Kada uđem na proveru memorije pod stavkom mediji i datoteke stoji da imam 3,5 gb. Šta je to? Do sada to nisam imao. Kako da obrišem to?

Pa, jesi stavljao neku muziku, ili radio upload gomile slika na OneDrive?

Nisam. Sta spada u to "mediji i datoteke". Nemam ni jednu pesmu ni dokument na telefonu.

Pa objasnio sam ti, gde da gledaš. :wall:
Jel si ti nepismen?

Tu mogu da vidim detelje o aplikacijema i to je u redu. Ali "mediji i datoteke" samo pise koliko zauzima, nema detelja da vidim sta je to.

Poslednja izmena:
Koji ti telefon uopšte imaš?

wp_ss_20140324_0002.png wp_ss_20140324_0001.png

Lumia 625.
du2a8a9a.png

Ne mogu da vidim šta spad u to mediji i datoteke i sta toliko zauzima odjednom?

Poslednja izmena:
Pada mi na pamet da si mozda slucajno upalio neko snimanje glasa, ili si snimao video klip nehotice nekoliko minuta.. proveri. I je* o vas srpski meni.

Neko rece da ima full file explorer, pogledaj preko njega sta zauzima prostor.

Pa jesi otisao na "detalji"? Jel ima nesto cudno da mnogo zauzima, System oko 2gb, i Other do 1gb nisu cudni.. vidi ostale stavke.

O ***, ispod toga :D

E to, pa da, Other storage je podivljao, vidi po google jel ima nejo resenje pre hard reseta..

E ajde bez psovki, ipak smo mi kulturan svet.
Vidi ovo odradi, idi na Delete History, mozda si puno surfovao ko manijak :D
Znaci odes u IE/Podesavanja pa Delete-Obrisi.
uqupa5ug.png

Cudno je to da ti se desava, na Amberu - gdr2 je bilo tih problema, meni licno nikada, ali opet Nokija je to sa MSom ispeglala dosta dobro u Black + GDR3 update-u.

Poslednja izmena:
Posle hard reseta, nemam više opciju da ugasim vibraciju na tasterima. Instalirao sam "lumia black update" i ažurirao sve, ali i dalje nema te opcije.

Instaliraj sysapp push aplikaciju (mislim da se tako zove ) pa je pokreni, trebalo bi tako da apdejtuješ tu sistemsku aplikaciju za vibration feedback . Ako grešim neka me neko ispravi.

Evo i službene potvrde da će 02.04. biti predstavljeni novi modeli Nokia Lumia :) link

Update: We've now heard that this phone and gesture system is not expected until next year. Sorry folks!]

Opa ipak nista revolucionarno :D Ove godine...
Samo me zanima sta ce uvrstiti kao naslednika 1020 za ovu godinu, ili ce to biti krajem godine ?!
Jos uvek nista o 725 ili 730 modelu? Niti info o nasledniku 820...

Ljudi sta je bilo sa ovom opcijom u Phone Update??? Sto je nemamo vise?

Prilozi

• Windows-Phone-8-Update-Settings-576x1024.png
    Windows-Phone-8-Update-Settings-576x1024.png
    75.8 KB · Pregleda: 96
Nema te opcije jos od ambera cini mi se, hoce li sada na ovom iventu da predstave wp8.1 i da puste dev. Preview?

Vrh Dno