petar.ostoja
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 08.08.2012
- Poena
- 170
Videće se ali kao hidden, tako da čekiraš tu opciju na vrhu prozora device manager
iskljuci telefon sa usb-a otvori listu drajvera u menadzeru(ona slika sto si okacio) i deinstaliraj sve usb drajvere vezane za tvoj telefon
I restartuj komp.
Pa probaj ponovo
Za sada nema.Ima samo "Adjust Volume", što je po meni besmislena aplikacija...:crash:ima li neki program da se izbace podešavanja za brightness na home screen?
Za sada nema.Ima samo "Adjust Volume", što je po meni besmislena aplikacija...:crash:
Zna li neko kako mogu videti veličinu pojedinačnog fajla? Npr koliko zauzima neka pesma ili slika.
U pitanju je L720 ako je to važno
U aprilu izlazi Windows Phone 8.1 i navno imaće to što ti treba.O majko mila! Ovaj WP ne prestaje da me neprijatno iznenadjuje... Planiraju li se ispravke ovih sasvim prirodnih stvari u 2014 godini?
Probaj hard reset, da ručno uradiš uz pomoć kombinacije tastera...:smash:LJUDI POMOZI TE! Bratanac mi je dirao telefon i milion puta ukucao pogresan password i meni je hitno trebao telefon i nisam hteo da cekam 16min i ja bu**la iskoristio soft reset i sad mi na ekranu pise "pokusaj opet za 340 000 minuta". Da li da odem u servis ili da uradim hard reset?
Mislio sam na sistem, ne bih samo zbog ovoga da instaliram app. A i ubaciće mi slova u meni ako još jednu instaliram![]()
Nemas slova? Svaka cast
.
Aaaa... Evo ovo samo za nase prijatelje Droide kojih vidim nema ovde odavno (hvala bogu) ali ovo moram:
http://mobile.benchmark.rs/mobile_v...orskom_ugovoru_sa_samsungom_napao_galaxy_note
Da li se to desava i vama na WP8 ?
Nemas slova? Svaka cast
![]()
Ne diraj mi James Kinga, zna čovek šta priča.Da mu Apple nije platio da laže.Čovek nema para ili šta? :sceptic:Daj bre sad si ih prizvao ovim linkom
To su bre gluposti, mozda su dobili pare od Apple-a da malo ocrne Samsung, nista novo, propaganda je sada a i oduvek bila IN!
Ne veruj u sve sto vidis a i cujes...
Ne diraj mi James Kinga, zna čovek šta priča.Da mu Apple nije platio da laže.Čovek nema para ili šta? :sceptic:
Još jedan od mnogih korisnika, koji se upecao na reklamu popularnog telefona i "pouzdanog" sistema.
Evo ga ovaj, mora da kontrira.Promeni region na USA, ima još više aplikacija, a i jeftinije su za nijansu zbog odnosa usd-gbp.
Evo ga ovaj, mora da kontrira.
USA/UK nema razlike, sem u nekim aplikacijama namenjenim za exsluzivne Američke servise...:trust:
Meni je na USA od pocetka. Samo zato sto mi je lakse da pretvaram $ u RSD onako odprilike.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari