Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Videće se ali kao hidden, tako da čekiraš tu opciju na vrhu prozora device manager

ima li neki program da se izbace podešavanja za brightness na home screen?

iskljuci telefon sa usb-a otvori listu drajvera u menadzeru(ona slika sto si okacio) i deinstaliraj sve usb drajvere vezane za tvoj telefon

I restartuj komp.

Pa probaj ponovo

Probao sa to više puta, ali uvek mi u upravljaču zadacima pokazuje da nemam drivere. Meni mas storage radi normalno, ali kao što rekoh bez drivera ne mogu da registrujem telefon.

Zna li neko kako mogu videti veličinu pojedinačnog fajla? Npr koliko zauzima neka pesma ili slika.
U pitanju je L720 ako je to važno

Pocket file manager recimo

LJUDI POMOZI TE! Bratanac mi je dirao telefon i milion puta ukucao pogresan password i meni je hitno trebao telefon i nisam hteo da cekam 16min i ja bu**la iskoristio soft reset i sad mi na ekranu pise "pokusaj opet za 340 000 minuta". Da li da odem u servis ili da uradim hard reset?

Poslednja izmena:
Mislio sam na sistem, ne bih samo zbog ovoga da instaliram app. A i ubaciće mi slova u meni ako još jednu instaliram :)

Jeste skidali neke muzicke plejere? Nervira me sto ne pamti gde sam stao na plejlisti sutradan kad opet hocu da slusam..

Igrate li I Am Box?
Igra je odlicna! Zarazna, super muzika. Ali bolesno teska.

"Rekord" 18 sekundi. :d

Edit: 23! :D

Poslednja izmena:
Zna li neko kako mogu videti veličinu pojedinačnog fajla? Npr koliko zauzima neka pesma ili slika.
U pitanju je L720 ako je to važno

Ja za to koristim "Total Explorer"

O majko mila! Ovaj WP ne prestaje da me neprijatno iznenadjuje... Planiraju li se ispravke ovih sasvim prirodnih stvari u 2014 godini?
U aprilu izlazi Windows Phone 8.1 i navno imaće to što ti treba.

LJUDI POMOZI TE! Bratanac mi je dirao telefon i milion puta ukucao pogresan password i meni je hitno trebao telefon i nisam hteo da cekam 16min i ja bu**la iskoristio soft reset i sad mi na ekranu pise "pokusaj opet za 340 000 minuta". Da li da odem u servis ili da uradim hard reset?
Probaj hard reset, da ručno uradiš uz pomoć kombinacije tastera...:smash:

Emix ne navlači Borisa. :D

Poslednja izmena:
Ja se ne zalim na player, super je, cak mi se vise svidja ovako da je Music & Video nego odvojeno kako je na W8 a tako planiraju i na WP... Sto je bzv, al ajde... Ovako imam jednu wide plocicu, a onako cu morati dve da stavim...
Nadam se da ce biti taj player podjednako brz kao i ovaj.
Oni bas zele da WP i W8 bude malte ne jedno te isto :D koristi isti kernel, slicne core aplikacije - funkcije, jako velika stabilnost sistema, sve u svemu super za korisnike, dobro su poceli.
Ja sam zadovoljan ovim sistemom.

Nemas slova :D ? Svaka cast :D .

Aaaa... Evo ovo samo za nase prijatelje Droide kojih vidim nema ovde odavno (hvala bogu) ali ovo moram :D :

http://mobile.benchmark.rs/mobile_v...orskom_ugovoru_sa_samsungom_napao_galaxy_note

Da li se to desava i vama na WP8 ?

Daj bre sad si ih prizvao ovim linkom :D
To su bre gluposti, mozda su dobili pare od Apple-a da malo ocrne Samsung, nista novo, propaganda je sada a i oduvek bila IN!
Ne veruj u sve sto vidis a i cujes.

Inace totalni gubitak podataka moze da snadje svaki uredjaj, deja vu.

Daj bre sad si ih prizvao ovim linkom :D
To su bre gluposti, mozda su dobili pare od Apple-a da malo ocrne Samsung, nista novo, propaganda je sada a i oduvek bila IN!
Ne veruj u sve sto vidis a i cujes...
Ne diraj mi James Kinga, zna čovek šta priča.Da mu Apple nije platio da laže.Čovek nema para ili šta? :sceptic:
Još jedan od mnogih korisnika, koji se upecao na reklamu popularnog telefona i "pouzdanog" sistema.

Ćao svima,

Uzeo sam Lumiu 520 kod Vipa i primetio sam da mi je podešena zemlja United Kingdom i sve cene na marketu su mi u funtama.
Da li ima smisla da prebacujem na neku drugu zemlju, tipa USA ili mi je svejedno?
Koju vi zemlju koristite?

Pozdrav

Nemoj da menjaš, na U.K. Store ima mnogo više aplikacija nego na našem.Npr. nećeš moći da instaliraš "Mix Radio", itd...Kucaj u Prodavnici srbija i poskidaj naše aplikacije, a region ostavi na United Kingdom.Treba ti i da skineš i Voice servis na engleskom....Obavezno download-uj i offline mape za naš region, za Here navigaciju...:smash:

Promeni region na USA, ima još više aplikacija, a i jeftinije su za nijansu zbog odnosa usd-gbp.

Ne diraj mi James Kinga, zna čovek šta priča.Da mu Apple nije platio da laže.Čovek nema para ili šta? :sceptic:
Još jedan od mnogih korisnika, koji se upecao na reklamu popularnog telefona i "pouzdanog" sistema.

Zapravo njega placa SAMSUNG da nosi njihov note. Zato je i taj tweet vrlo brzo uklonjen :D

Promeni region na USA, ima još više aplikacija, a i jeftinije su za nijansu zbog odnosa usd-gbp.
Evo ga ovaj, mora da kontrira.
USA/UK nema razlike, sem u nekim aplikacijama namenjenim za exsluzivne Američke servise...:trust:

Poslednja izmena:
Trenutno je Nokia Refocus dostupna samo za PureView klasu, vjerovatno treba malo vremena da Nokia sredi situaciju na Store.

Da, sada radi, a radila je i dosada preko proxy-ja na 820.

Baš me zanima da li li radi na 520/620/720, neka još neko potvrdi.

Vrh Dno