Znam al nece
Cloudsix, Dropbox client od Rudy Huyn-a. Znajuci njegova izdanja ostalih aplikacija i ova ce verovatno biti bolja od neke tamo zvanicne kad i ako izadje. Kome treba:
http://www.windowsphone.com/en-us/s...-dropbox/4d56ec15-bfaf-49c8-bb0e-522089b67518
Nekako mi je ova informacija vrlo sumnjiva.
Kako da ne, tih 100gb je najvaznije na svetu...
Nisam ja rekao sta treba da ima tj nema vec si ti rekao da je najbolja. Ja kazem samo da ako je to merilo, tih 100gb da to nije najvaznije, bar meni. Onedrive ce kao MS aplikacija sigurno uvek najbolje da bude integrisan sa WP i Windowsom i dokle god ne bude drasticno zaostajao sa free GB u odnosu na konkurenciju nemam razloga da trazim nesto drugo.
neće biti da je bolja od mail.ru!!! Čiste predrasude. Vidim na storu daju 1 zvezdicu sa komentarom i cant read in russian! nemojte biti lenji kao ameri. registracija je na ruskom delimično a ja iako ne govorim ruski sam se registrovao maltene napamet pošto su svi obrasci skoro identični. App je na engleskom i u korišćenju nema ništa na ruskom jeziku. Integracija extra. Nema razloga, po meni razmatrati one drive osim zbog snobizma. tu je preporučujem.
neće biti da je bolja od mail.ru!!! Čiste predrasude. Vidim na storu daju 1 zvezdicu sa komentarom i cant read in russian! nemojte biti lenji kao ameri. registracija je na ruskom delimično a ja iako ne govorim ruski sam se registrovao maltene napamet pošto su svi obrasci skoro identični. App je na engleskom i u korišćenju nema ništa na ruskom jeziku. Integracija extra. Nema razloga, po meni razmatrati one drive osim zbog snobizma. tu je preporučujem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari