Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Postoji neka fora da ne možeš da prebaciš mp3 koji je već na telefonu u ringtone folder, nego moraš baš sa računara. Probaj da povežeš telefon i računar kablom, pa prebaci sa računara direktno u Ringtone folder pa vidi da li će tada biti u custom listi.

Pozdrav,

A sto meni ne stizu notifikacije sa skajpa ,tek kad udjem vidim poruku il propusten poziv.

Nisam ja rekao sta treba da ima tj nema vec si ti rekao da je najbolja. Ja kazem samo da ako je to merilo, tih 100gb da to nije najvaznije, bar meni. Onedrive ce kao MS aplikacija sigurno uvek najbolje da bude integrisan sa WP i Windowsom i dokle god ne bude drasticno zaostajao sa free GB u odnosu na konkurenciju nemam razloga da trazim nesto drugo.

Nisam ja rekao sta treba da ima tj nema vec si ti rekao da je najbolja. Ja kazem samo da ako je to merilo, tih 100gb da to nije najvaznije, bar meni. Onedrive ce kao MS aplikacija sigurno uvek najbolje da bude integrisan sa WP i Windowsom i dokle god ne bude drasticno zaostajao sa free GB u odnosu na konkurenciju nemam razloga da trazim nesto drugo.

neće biti da je bolja od mail.ru!!! Čiste predrasude. Vidim na storu daju 1 zvezdicu sa komentarom i cant read in russian! nemojte biti lenji kao ameri. registracija je na ruskom delimično a ja iako ne govorim ruski sam se registrovao maltene napamet pošto su svi obrasci skoro identični. App je na engleskom i u korišćenju nema ništa na ruskom jeziku. Integracija extra. Nema razloga, po meni razmatrati one drive osim zbog snobizma. tu je preporučujem.

Zna li neko kako da pretrazim Store a pritom da dobijem aplikacije iz naseg samo Regiona , znaci Srpske - Domace???
Ja uvek kucam Srbija. Izbaci mi 20-ak ali verujem da to nije sve...
Hoce li dodati u Store na 8.1 npr pretragu po Regionu?

neće biti da je bolja od mail.ru!!! Čiste predrasude. Vidim na storu daju 1 zvezdicu sa komentarom i cant read in russian! nemojte biti lenji kao ameri. registracija je na ruskom delimično a ja iako ne govorim ruski sam se registrovao maltene napamet pošto su svi obrasci skoro identični. App je na engleskom i u korišćenju nema ništa na ruskom jeziku. Integracija extra. Nema razloga, po meni razmatrati one drive osim zbog snobizma. tu je preporučujem.

Nisi ti valjda neki Rusofil :D salim se.

Ako je dobra integracija, sto da ne, konacno neka dobra alternativa za OneDrive.

Medjutim treba sacekati i MEGA aplikaciju, ima najbolju enkripciju podataka i mnogo toga dobrog.

Probacu mail.ru, a sto da ne... Ja mislim da imam vec njihov nalog :D

Poslednja izmena:

Demantuj me cinjenicama a ne praznom pricom. Sta to ima mail.ru a nema ondrive pa da imam razlog da predjem? Takodje na Win8.1 mi je onedrive integrisan u sam windows, dakle nema potrebe da dodatno nesto instaliram sto radi isti posao. Dakle u najboljem slucaju imam jedan dodatni korak u odnosu na one drive tako da taman da je identicne funkcionalnosti ostaje samo ono sto sam naveo u pocetku, tih 100gb kao prednost. A ti eto, izvoli, demantuj me cinjenicama.

prođi samo kroz skrinoshotove aplikacije mail.ru na store-u i videćeš šta ima i kako izgleda i koliko je drive "go". A 100GB je nenormalna prednost. opet, tu je i odličan mail client i podrška za sve operativne sisteme. wp+desktop, android, ios... šta ti još treba?

Prosao i pre ove price i video nista. Tj nista sto nemam i ovde. Na onedrive imam 148gb prostora tako da mi tih 100 ne znace ama bas nista. Mail klijent? Sta ce mi jos jedan kad ovome nista ne fali. WP+desktop, one drive svuda integrisan. Dakle kao rekoh besmisleno totalno sem ako ti nisu potrebih tih 100gb.

Dobra reklama skroz.. :)

Ovo nije ni reklama.Ovo je jedna vrsta sugestivne popagande MS-a za tupave Amerikance... Za koje je i dalje Iphone sa apple IOS-om, jedini poznat smartphone ekosistem. ;)

Poslednja izmena:
Koliko ono beše sme da se ima aplikacija na telefonu odjednom ubacenih uz pomoc prewiev for developer?

Ako misliš na sideload aplikacije zwei komada.Ranije je bila fora sa studentskim nalogom da se ubaci do 10 aplikacija/igrica na ovaj način.Ali ta fora više nmž. sem na Samsung Ativ S, koji je full unlock.
Znači samo dve u isto vreme.I mora da se briše jedna od te dve, ako hoćeš neku treću da instaliraš.Ali sem "prewiev for developer", treba da se instalira na kompu još par stvari ...:smash:

Icitao sam forum. Znam da je oko registracije kao developer sve ispisano i prezvakano 10000 puta. Verujte sve sam uradio po uputstvu i sve sam probao 1000 puta. Ali kada treba da se registrujem sa Windows Phone Developer Registration imam problem

fgfdgfd.png

Ekran mora da bude otključan, kada se povezuješ na računar!!!

Vidim,vidim.Neki problem sa drajverima možda.Otvori Upravljač uređajima", dok ti je telefon spojen na USB.
To ili si neki korak preskočio...:(

Ovako prvoo sam skinuo aplilaciju za telefon, registrovao sa nalogom koji mi je na telefonu. Onda sam dobio neko ažuriranje. Znači na telefonu je sve u redu. Na kompu sam instalirao samo sdk lite, nista više.

Za unlock ti ne treba,ali skini "WPV XAP Deployer 2.0" za sideload aplikacija.Otpakuj ga negde i naparavi shortcut aplikacije na svom desktopu.Sutra ću ti naći link za unlock koji sam ja koristio.Samo nzm. koji ti je OS na računaru? :smash:

O da,još pitaš. :D:D:D.
Nemaš instalirane drajvere, a hoćeš da otključaš telefon.Instaliraj "Nokia Care Suite" i/ili "Nokia Software Updater for Retail".Trebalo bi da ti sredi sve neistalirane drajvere.

Vrh Dno