Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

MyAppFree razbija u zadnje vreme sa ponudama, odlicne igre/aplikacije za DZ.

Jel vam radi viber kako treba? U pocetku su radile notifikacije, a sada kasne :/

Na poslu smo se prebaciki na Office365. Exchange radi sjajno, prezadovoljan sam.

Poslednja izmena:
Taj popularni usklik je automatski generisan iz MyAppFree :)

Ajd i ovde da ostavim "shameless selfplug", jer ne vidim gde se uopste postavljaju threadovi vezani za WinPhone software.

Konacno mi je Srickie prosao review od strane Microsofta i objavljen je na Store-u.
Ako neko ima volje, moze probati i ostaviti komentar u ovom threadu.
Hvala

Ajd i ovde da ostavim "shameless selfplug", jer ne vidim gde se uopste postavljaju threadovi vezani za WinPhone software.

Konacno mi je Srickie prosao review od strane Microsofta i objavljen je na Store-u.
Ako neko ima volje, moze probati i ostaviti komentar u ovom threadu.
Hvala

Super je igrica :) a sad odradi Intezi aplikaciju za MBanking :D salim se :)
Ali toliko su zapostavili developeri WP da nemam reci..,

Kako da postavim neku mp3 pesmu za zvono, pokushao sam u ringtone folder da ubacim al nece da je ochita mob, gasio i palio mob al nece nikako da ochita?

Izašao zvaničan FB messenger, download na store-u. Jako lepo izgleda.

U poslednje vreme iako su svi pozadinski procesi ugaseni, iako je wifi ugasen, nesto mi uvece pojede bateriju.

Izaberem srpsku tastaturu, pritisnem onaj taster sa strelicom na dole (za dodatna slova) i nista se ne desava. Zasto?

Kako da postavim neku mp3 pesmu za zvono, pokushao sam u ringtone folder da ubacim al nece da je ochita mob, gasio i palio mob al nece nikako da ochita?

Mora da ti je ponudi skroz gore u custom.

U poslednje vreme iako su svi pozadinski procesi ugaseni, iako je wifi ugasen, nesto mi uvece pojede bateriju.

Jel imas neku aplikaciju za bateriju, ili vremensku prognozu na live tileu? Izgleda da umeju da se zbune kad krene da azurira vreme a ti nemas net..

Obrisi ih pa vidi jel se i dalje desava..

Imas dve aplikacije za bateriju ? :) .

Ja koristim od pocetka Insider, ima bateriju, sve prcice, cak i nove lock rotation i battery saver, ima lampu, i jos mnogo korisnih stvari. Savrsena aplikacija, po meni jedna od najorisnijih u storeu . I nikad nisam imao problem sa baterijom.

za one koji vole da igraju fudbal na telefonu fifa 2014 je must have i jos je free :D

ima i star warfare :Alien invasion pucaina isto dobro odradjena i ima online mode

Vrh Dno