Bas cu probati ,elem jutros mi se desila cudna stvar ,batterija je pocela da mi se prazni dok je bio na punjacu ,nekih 2% ???
Kao prvo telefon se nije napunio do 100 % ,vec kad sam ga pogledao koliko se napunio bilo je 95 % ,posle nekih 5 min je pisalo 93 % ,skinuo sam ga sa punjaca u tom trenutku I posle 5 min se potrosilo jos 6% a nisam nista radio s njim ,dakle izgleda da je bio taj drain o kome dosta ljudi pricaju,a juce sam isntalirao the weather channel aplikaciju ,moguce da je do nje .
Ti si me zarazio![]()
Ma jak si mi ti devrloper.:smash: :dZnači, mi "developeri" :d u aprilu na 8.1 :banana:
Pa zar nisam satavio "developeri :d ", to govori sve..Ma jak si mi ti devrloper.:smash: :d
Pa zar nisam satavio "developeri :d ", to govori sve..
Bitno je da ću se ja dočepati WP8.1 najmanje 1-3 mjeseca prije onih koji se boje zbog garancije da to naprave (očito ne znaju za NSU), i dobit ću sve što će dobiti HTC i Samsung, a ako Nokia kasnije još nešto korisno napravi, neću se ljutiti..
cheers
Cackao sam danas L820, sa ovim black apdejtom. Totalno druaciji fon u odnosu na 920 koju sam probao da koristim letos. Vec dobija telefon sve vecu upotrebnu vrednost.
Interesuje me, ovi apdejti vaze samo za Nokia telefone ili idu recimo i na Ativ S?
Npr pojavi se na Lumiji battery drain izazvan od strane Softwera (WP) Nokija ce odraditi ispravku u vidi optimizacije baterije putem firmware-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari