Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Videcemo.. :) Kad bi poceo da koristim kao vi telefon, odnosno na punjacu tokom spavanja, na punjacu na poslu, na punjacu dok sam za kompom, pa ne bi ni ja provalio drain :d

A FlashVideo, isao sam na try, ok otvori on sajtove za stream, kad zavrsi onih 30 sekundi za reklame, ne vidim kako da ih ubijem, na kompu ima "x", ovde ga ne vidim..

Hebiga, Moli košta, ali i vrijedi..
Vrti SVE video formate, audio (koji nije prioritet ovoj app) bez kompresije (.flac, .ape), stalno se nadograđuje..
Kupiš jednom, i zaboraviš na problem - "zašto wp8 ne podržava ovaj video (audio) format, pa to mi na androidu radi, bla bla.."

Smaram ali ***, jednostavno sam odusevljen kako je sad sve leglo i kako izgleda.. :D Ne zamerite.. :)

wp_ss_20140116_0012.jpg

Izvini, meni je mnogo lose :p Ovaj clock tile kao neki ZTE widget sa Androida.. :) Iznad trojke leteci tanjir, a ovo drvo ili zbun, leti u vazduhu :D Mozda je stablo iza brojke, al opet, kao zeleni 2D oblak iz neke stare igre :d

Poslednja izmena:
Smaram ali ***, jednostavno sam odusevljen kako je sad sve leglo i kako izgleda.. :D Ne zamerite.. :)

Pogledajte prilog 133277

hqdefault.jpg

Da se ne naljutis.. malo zezanja :)

Borise ne kaki.. :p Zez ;)

Trenutno vrtim neke wallpapere da vidim sta ce najbolje da legne tu, necu ga sigurno furati ovako spljosteno.. :)

@hsv

odrastali ovi iz MS uz Branka.. :D

Meni se sviđa što je mnogo komfornije, mada je meni na 4,3" bilo previše skučeno. Probao da pogledam screenshot ovoga direktno na mom telefonu, da bi se uverio u dimenzije. Kada bi se koristile samo srednje i velike pločice, bilo bi baš fino, ali ove najmanje su previše sitne. :)

E da, odradio sam partijski zadatak za benchmark zajednicu. Prebacio telefon na kinesku regiju, skinuo free Moliplayer, video da je ceo na kineskom, obrisao free Moliplayer, vratio regiju na majku Srbiju, skinuo trial verziju Moliplayer Pro (koja se očigledno restartovala, nakon hard reseta). :D

Vremensko, samo ti jednoga dana javi da je dosta džabaluka :d, i da trebaš kupiti aplikaciju, ili ništa od gledanja..

Od danas mi je ovo "daily driver" kombinacija :)

Prilozi

• 520 teal.png
    520 teal.png
    143.5 KB · Pregleda: 100
Meni je trajala od sredine 11.2013 do prije neko dan (a navodno je trial 15 dana), nije mi žao ni centa koji sam platio za app,
definitivno ima budućnost, M$ patrner.. (rekao bi yoyo dobili su pare pa sada razvijaju app :D ), posebne API ovlasti..

Izgleda 16. dana :D Sad kopao po netu. Kažu da je 15 dana trial. Ja sam iz nekog nepoznatog razloga bio ubeđen da je samo 3.

Od danas mi je ovo "daily driver" kombinacija :)

Meni ovo deluje kao bacanje real estate :D . Msm na tom prvom ekranu treba da budu sve one stvari koje daju notifikacije i ono sto stalno koristis, mrzim da svajpujem da bi dosao do necega sto koristim stalno. A i sve notifikacije su mi na prvom ekranu u dva reda kako ni jednu ne bi propustio. A i taj prvi ekran nikad ne menjam tako da mogu i zmureci da udjem gde hocu dok npr vozim itd... Ne moram da puno obracam paznju i gledam gde sam se zaustavio prevlacenjem .

Imam ja cracked xap, doduše ne poslednju verziju ali mi nije instaliran sad. Nego ako nastave u tom pravcu, verovatno bih kupio app, zato sam pitao koliko je upotrebljiv trial. Hvala.

Moliplayer Pro se po mojem mišljenju isplati kupiti (zato sam i kupio app).

Svidja mi se kako deluje u ruci :) Kao W8 tablet.. A ispod je kupus od ostalih tile-ova :)

Gde si nasao ovu fotku ram, ovo bas 520 ? Msm sve su iste skoro napred jel tako ? :D .

A da , ja tel drzim na punjacu nema potrebe za onim sto kazes na poslu itd. Za ovih 5 meseci nikada nisam morao da punim tel preko dana, znaci ujutru skinem sa punjava nocu kad legnem stavljam. A kada odem da nocim negde sa curom i to, ne nosim punjac i lagano izdrzi i sledeci dan . Lumia 720 btw . Zaboravio sam sta znaci puniti telefon i praznjenje baterije, navika mi je da stavim na punjac nocu i to mi pomaze ujutru da nadjem tel :D . I vise ne obracam paznju na bateriju uopste :) . Toliko je dobra. Probaj da skupis pare za upgrade Borise :) .

Poslednja izmena:
Na Bingu, gde sam nasao :) Pa da sve isto, Huawei Inseption L7II, isti ko L720, tabla ko tabla :d

Ja mislio to samo da gledas onu sliku , i eventualno da nadjes neku pesmu, i skeniras kodove. :) . Posto local scout daje ama bas nista od rezultata :D .

A inace to je jedino sto nikada necu moci da koristim od MS servisa. Znaci jedinnoooo... Nemam tu naviku ama bas nikako. Kad treba nesto da trazim ja udjem u IE ili UC pa na google pa trazi . Mada na ie mi defolt google pa samo kucam u address bar. Ali bing nikad cak ni probao nisam :D

Ok, prvo da se zahvalim Borisu za ideju :) .

Moya Lumia 720 :) .

MY720 by MICROV91, on Flickr

I mislio sam da bih kupio lumiu sa Androidom, ali....... Ovo nikako ne lezi, zar ne ??? :)

Android 720 by MICROV91, on Flickr

Btw, wtf sa svim ovim ikonicama u status baru ?!?! What a mess .

Poslednja izmena:
Koja aplikacija moze da pusta video klipove ( mp4 ) kao playlistu, mogu klipove da pustam jedan po jedan ***.? Imam dosta muzike u tom formatu pa reko' da ne skidam ponovo sve u mp3...

Vrh Dno