meni AccuWeather radi odlično
Jeste gledali onu Telenor reklamu sa lumiama gde su non stop utaknute na neki punjac... Nije to slucajno, just sayin'.
Ne znam sta si time hteo da kazes ?
Ma ogorcen sam vise, ima da se vratim na 2.2 Android bes mi sve. Svaki treci dan sam isao u krevet sa 5, 6% baterije bez ikakve bojazni ili ikakvog razmisljanja o tome. Znam da ce otici samo jedan ili dva posto dok spavam. Ovo sad, do ludila me dovodi.. Onda pogledam burazerov telefon (HTC One V, 4.0, ili 4.1 android), 14 sati sa punjaca, pogledao 2, 3 yt klipa, facebook dva puta otvorio, i na 7% mu baterija.. Sad sam u fazonu da ne pitam za cenu, ako moze da se kupi to iskustvo ne razmisljanja o jbnom curenju baterije.
Svi zivi modeli, ali sam za najvise tema i zalbi naletao za 520, 920 i 1020..
Cek, cek ajde da pitam Darka, posto Boris sigurno ne zna :d
WP ne radi ono izadjes iz aplikacije normalno i ne delje bateriju, nego moras da ubijas aplikaciju da ne bi trosilo u pozadini?
U WP8 ne mozes da "ubijes" app kao na androidu raznim taskmenagerima itd. U WP8 se aplikacije samo zatvarju, ne ubijaju.
Cek, cek ajde da pitam Darka, posto Boris sigurno ne zna :d
WP ne radi ono izadjes iz aplikacije normalno i ne delje bateriju, nego moras da ubijas aplikaciju da ne bi trosilo u pozadini?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari