Telep nikom, barem meni ne, a verujem i Borisu i Darku, ne smeta sto se pominje android, android je konkurent WP i normalno je da ih treba uporediti, normalno je da treba videti sta gde moze, a gde ne moze.. Eno onaj mucenik u W7.X temi kupio WP7 (Lumiu 800) dao covek 180e.. Iako sam mu govorio da ne radi to, da je to bacanje para, ne on je uzeo i sad se zali ne rade mu USSD kodovi, sto mu nismo rekli, pa nismo jer ne moze meni da padne sve na pamet sta ne radi narocito na WP7, koji je sto kaze Darko, poprilicno drugaciji od WP8, cak nisu na istoj osnovi radjeni, WP8 je pravljen da bude blizi Win8 i da se olaksa programerima da prave app, zato i evo za god dana WP8 ima vise app nego sto je WP7 imao za 3 godine.
-Mene nervira kad dodje neko kao Mladenius ( protiv kog nemam nista ) i pocne da prica o WP7, to mi vise smeta nego prica o androidu, WP7 je proslost, sad vec daleka kao android 2.2, i kad on dodje i pise o nekim stvarima, koje npr rade ok na WP8 a on ga nije ni probao i ne zna.. Onaj dan je bila rasprava oko toga kako ulazi One ili Optimus G u app i koji je fluidniji, a u celoj toj polemici zaboravljena je jedna bitna stvar.. Koji procesor ima Lumia 920, a koji taj One ili Optimus G.. I pored toga msm rasprave ja sam 3,4 puta rekao kako je meni One lep telefon, kvalitetan i da bi ga vrv kupio da nije u trenutku moje kupovine Lumie bio toliko skuplji od nje Lumia ~300 , One 470 . . Dok od vas niko nije rekao ``aha, cekaj pa imaju mozda pravo, ta Lumia 920 (primer) j mozda stvarno kvalitetan fon, pravi se od materijala od kog se prave kacige, sto znaci da je izdrzljiva, ima finu kameru, OS u razvoju (sa nedostacima, manjim-vecim) ali u razvoju..`` ne vi ste se ``svi`` uhvatili za neke nebuloze tipa ton poruke i tako to..
Evo 80 strana, a tek skoro se pomenulo da nedostaje HDMI i Lock screen rotation, to dovoljno govori o zagadjenosti ove teme glupostima..