Mladjan je dečko, tako da i ne obraćaj puno pažnju. Sigurno neće moći nikakav kontra argument da ti da. Jednostavno ne zna.
Ne znam ni da li ima 18 godina kad čitaš ovakve postove:
Smajlici, nzm, mzd, vrvtn, sta ti to govori.
Darko i Serbiadiablo ti mogu reći o WP-u koliko toliko pošto nekako vidim da bar priznaju neke stvari. Tu je i Promaster nekad kaže, nekad ne, nikako da provalim. Boris pljuje, ali kad neko drugi opljuje, e onda se pretvara u WP mod 😀
Hahhahaha.. Djulke druze sta da ti kazem.. Ajde reci sta zelis da cujes od mene..
😀 😀
-Ja sam najpre na WP dosao zbog stvari kao sto je fluidnost i to sto mi se svidja, druga stvar je ta sto su mi telefoni na WP, narocito ove Nokie lepe, (820, 920, 925 ), Samsung kvalitetan telefon od S2 nije izvezao iz fabrike, nzm konkretno za S4, ali ono deluje mi kao i S3 videcemo..
Nemam ja sta da kupim, cekam ove motorole kao ne znam ni ja sta, kao ajde sad ih ovi iz Google guraju, ali ono slabo jos, Nexus 5 nece jos, u vreme kad sam uzeo Lumiu 920 pre jedno mesec i nesto dana, hteo sam da vidim i neki One, ali je jednostavno skuplji a i reko sam sebi da necu da dajem preko 300e za telefon.. Lumia 920 mi se u sve to uklopila vrlo lepo, evo za sad da kucnem u drvo radi sve bez greske, nikakve bagove nemam, i to je ono sto mi treba.. Nisam ja neko hoce da bezi od androida imam galaxy tab 10.1 i koristim android na njemu, i nemam problem da vec sutra kupim android telefon, ali prvo moraju da izbace nesto interesantno..
I da Lenovo K900 bi odmah uzeo, ali *** nema ga kod nas.. Dakle kao sto vidis, ja nisam neko kome je MS i WP sve u zivotu, ali jednostavno, imam utisak kao da neki hoce da me ubede da ce mi se sve srusiti jer necu moci da stavim neku pevaljku ili sta vec kao signal da mi je stigla poruka ili nesto slicno, bilo bi lepo da ima naravno, ali trenutno nema, verovatno ce biti i to je to.. Necu sve ono sto mi odg na ovom telefonu da batalim zbog tih sitnica ( za mene sitnice, za nekog drugog su stvari od velike vaznosti i taj neko neka kupi ono sto njemu odg) . .
@ Diablo - Sta sam i gde sam ja u toj prici
😛 😀