Komsija, nema ***, ne mozes da ulazis na telefonu u one com.android.bliczena foldere..
Najbitnija ogranicenja, pa, vecina spada u taj rang zajednickog volume control-a. Meni licno nista od tih mana nije razlog da prestanem da koristim (osim problema sa baterijom koji ja i mnogi po netu imaju).
Recimo i dalje nema aplikacija slicna AirDroidu ali kad razmislim za sta sam je koristio (samo za fotke) i koliko je znao spor da bude, ni nije strasno, tebi nece ni znaciti jer nisi koristio. Ovako prebacim fotke preko skydrive-a ili nekom drugom metodom.
Nemogucnost da sakrijem video klip na telefonu, iz kog god razloga, opet ogromnoj vecini to nije problem, ali kad znas da postoji takva aplikacija na Androidu koja fino sljaka, jeste malo smor..
Sad bukvalno ne mogu da se setim neke bitne mane, toliko je 'losa' situacija..
I kad pominjem vecinu, ljudi nikako da shvate da nacin na koji se Android eksploatise na benchu to NIKO od mojih poznanika recimo nikad nece ni znati nit ce ih interesovati, 99% korisnika telefona je zadovoljna sa najblazim oblicima smartfona i mogucnostima, a sve ostalo 'advanced' moze da saceka konkretan komp kad dodjes kuci/na posao.. al ne mozes to da utuvis u glavu ovde nikom.
Sto se tice mejla, nisam jos nista skidao na telefon ali slike i pdf sto posto mogu, ipak ima office na telefonu. Ne verujem da mozes zip-ove i takve stvari.