Imaš 200 jura,a ne koristiš WP8.Cccc :S:Jedinstven kao i ostali modeli sa WP8. A osećaj je neponovljiv, kombinacija orgazma i jedenja jastoga sa nektarom i ambrozijom. Ali mi to nikada nećemo saznati jer je telefon od 200 evra tako nedostupan![]()
Šta tripuješ ovde,kakva crna piraterija?Čovek napravio lite orginalnu verziju i taj link je već objavljen ovde,pre par strana.
Ima li da se nadje "narodna vezija" tog programa?
Ne postoje narodne verzije na wp8,mozda jedino na ativ s posto je unlocked.
Za GDR3 ti uopšte ne treba pc, već samo da registruješ dev account, i preview for developers na telefonu u koji ćeš se ulogovati sa tim nalogom. PC ti treba ako ćeš da sideloaduješ aplikacije, a po meni ni to ti ne treba.
Naravno da mu treba dev za sideload aplikacija.Zašta bi mu drugo trebao dev.
I da ne može sa XP.
Ako nećeš da pomogneš,nemoj da odmažeš ljudima.Napiši lepo ti tvoje upustvo i ne zaluđuj ljude bezveze.:rtfm:
Registracija ovde --> http://apps.windowsstore.com
Check mail, instaliraj sertifikat koji su ti poslali.
Download ovo: http://www.windowsphone.com/en-us/s...velopers/178ac8a1-6519-4a0b-960c-038393741e96
I dalje samo po uputstvima. Prosto da prostije ne moze i sve je maltene automatski.
Hvala na odgovoru, igrice me ne zanimaju. Gledah neke prikaze na netu, nisam primetio neku znacajnu razliku u brzini izmedju recimo 720 i 925, ali nisam siguran kako to izgleda posle nekoliko meseci koriscenja. Pretpostavljam da varijanta sa proxijem i dalje funkcionise, tako da su prakticno sve aplikacije dostupne i na slabijim modelima? U procesu sam kupovine telefona, posto uz vaucer i play xl paket bih mogao da uzmem 720 za 1900 din, cini mi se kao ok dil.WP7 i Wp8 su 2 različita sveta.Nemaš ama baš nikakvih problema sa 512MB,sem što ne možeš da u IE držiš previše prozora odjednom.A otprilike 1% najzahtevnijih igrica nmž. da se pokrene zbog low memory issues-a...
Po meni je OK.Ali neka ti oko paketa još neko pomogne,naravno ako ima bolji predlog...
P.S. mala digresija na moj predhodni post.Neka mi ovde neko javno odgovori,koji bi to *diot uništio garanciju telefona,a sve da bi dobio update,(konkretno GDR3) 2-3 meseca ranije???
Hm, pojavio se jedan čudan bag, ne znam da li je zbog ovog preview gdr3 ili neke aplikacije. Naime kada se tastatura koristi intenzivno (ne bitno da li se kucka sms ili viber/whatsapp poruka) ponekad se dešava da se odjednom poveća font slova, kada se izađe u start meni tiles su duplo veće i generalno sve je uvećano iako radi normalno (može da se otvori bilo koja aplikacija ali je i u njoj sve uvećano). Samo reset pomaže. To se desilo jedno 3 puta u 20 dana ali i dalje ne mogu da utvrdim šta tačno izaziva problem i kako da ga aktiviram.
Hehe. Pa iskljuci u opcijama , pa na jednostavan pristup ili ease of access ako ti je eng imas na kraju lupa ili magnifier i to iskljuci.![]()
ali nisam siguran kako to izgleda posle nekoliko meseci koriscenja.
i misljenja..
Postavi u player-u jezik titlova srpski (subtitles text encoding), engleski ne radi o.k.Ja i s ovim update-om ne mogu da dobijem da mi lepo prikazuje č i ć.
Leaked Windows Phone 8.1 screenshot reveals new on-screen buttons http://www.theverge.com/2013/12/14/5209760/windows-phone-8-1-screenshot-onscreen-buttons
Wp8.1 će moći da radi na Android hw. Prilično su očajni kada pokušavaju da ubede proizvođače telefona da stave WP umesto Androida ili da naprave dual boot.
Kruže glasine da će platiti milijardu dolara Samsungu da počne proizvodnju WP telefona.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari