Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Kako se brise spisak prethodno instaliranih aplikacija sa store/my apps?

Zna neko zasto mi se ovo desava sa twitter aplikacijom s vremena na vreme. Potamni tile i ne mogu da je pokrenem..

Prilozi

• 3a89fd3b-20c3-4ef9-a4af-26a59fc7ccaf_TapatalkEditedImage.jpg
    3a89fd3b-20c3-4ef9-a4af-26a59fc7ccaf_TapatalkEditedImage.jpg
    160.3 KB · Pregleda: 149
da nije na memorijskoj kartici? probaj ga prebacis na memoriju telefona

Zna neko zasto mi se ovo desava sa twitter aplikacijom s vremena na vreme. Potamni tile i ne mogu da je pokrenem..
Tada sinhronizuje podatke sa People hubom u pozadini, tezak bug je taj tile, tj ne mozes uci u twitter.
Resenje reinstalacija twittera, ali sam tw treba to da sredi.

Au.. fala.

Meni se desavalo i sa fb i messengerom cak mislim i sa drugim aplikacijama, nekad se samo otkaci, a uglavnom reinstall

Meni je to srećom samo messenger jednom ili dva puta uradio, ali je došao sebi posle nekog vremena, nisam ga reinstalirao.

Jel bese mogu da prebacim aplikacije sa mem. kartice na comp,formatiram pa vratim?

Zna li neko kako da podesim da mogu da mejlom (sistemskim klijentom) da saljem slike u punoj velicini?
Do sada ih je smanjivao kao viber

..'el to firč ili bag, ni Skype ni Messenger, ni fb..nece u landscape mod da se rotiraju?
Sve druge aplikacije rade normalno i Viber i WhatsApp..i ostale.

naravno da mi nije uključena opcija za screen rotation.

Instaliraj "File attacher", na taj nacin ces slati slike u punoj velicini. A mislim da ce u W10M to moci bez dodatne app.

Meni se to redovno dešava na twitter aplikaciji.
Jednom je bila siva dva dana pa sam instalirao ponovo. Kad sam koristio Windows 10 čini mi se da se to nije dešavalo.

Imam problem. Naime fotografisao sam i fotografija je bila ok. Medjutim posle par sati se desi ovo (braon), posle par dana (zeleno). Fotke su na SD, Transcend 32GB UHS.
I samo sa tim fotografijama imam problem.

Prilozi

• wp_ss_20151029_0001.png
    wp_ss_20151029_0001.png
    43.5 KB · Pregleda: 89
  • wp_ss_20151029_0002.png
    wp_ss_20151029_0002.png
    54.5 KB · Pregleda: 88
Poslednja izmena:
Prebaci ih na kompu i vidi kako ih win otvara, ako ne backup podataka sa sd-a i formatiraj karticu na telefonu ili winu.

Imam problem. Naime fotografisao sam i fotografija je bila ok. Medjutim posle par sati se desi ovo (braon), posle par dana (zeleno). Fotke su na SD, Transcend 32GB UHS.

I samo sa tim fotografijama imam problem.

Svaka čast, dobra kartica, nadam se da nije vrisnula (meni se nikad nije desilo), najverovatnije formatiranjem rešavaš situaciju.

Pozz svima:).Imam problem,konkretno sa benchmark vesti aplikacijom.Uradio sam hard reset telefona,pre toga naravno backup,u pitanju je lumia 625,da predjem na stvar,nece da mi se instalira aplikacija benchmark vesti izbacuje ovaj error kod 80073cf1,jel zna neko sta je u pitanju?

Ta greska se javlja svima ,al ne konkretno sa tapatalk ,nema pravila može da se desi sa bilo kojom app ,na zalost nema pomoci za sad.

Sent from mTalk

Pozz svima:).Imam problem,konkretno sa benchmark vesti aplikacijom.Uradio sam hard reset telefona,pre toga naravno backup,u pitanju je lumia 625,da predjem na stvar,nece da mi se instalira aplikacija benchmark vesti izbacuje ovaj error kod 80073cf1,jel zna neko sta je u pitanju?

Decko koji je napravio tu aplikaciju je ovde pomenuo da se ta aplikacija verovatno gasi, to je bilo pre oko 2 meseca. Zamena je njegova nova aplikacija nuntio.

Da li se nekada nekome desilo nesto slicno ovome? Telefon mi je po cijeli dan na punjacu. :)

Prilozi

• wp_ss_20151108_0001.png
    wp_ss_20151108_0001.png
    120.2 KB · Pregleda: 122
  • wp_ss_20151108_0002.png
    wp_ss_20151108_0002.png
    116.8 KB · Pregleda: 111
  • wp_ss_20151108_0003.png
    wp_ss_20151108_0003.png
    110.1 KB · Pregleda: 107
Soft radio par puta, nista, opet isto. Danas cu uraditi hard..

Zatvaraš li aplikacije ili ih čuvaš u memoriji? Slike pokazuji veliki rad u pozadini.

A pogledajte kod mene one note u pozadini na wm10 :D

Prilozi

• wp_ss_20151108_0001.png
    wp_ss_20151108_0001.png
    77 KB · Pregleda: 116
Vrh Dno