Tada sinhronizuje podatke sa People hubom u pozadini, tezak bug je taj tile, tj ne mozes uci u twitter.Zna neko zasto mi se ovo desava sa twitter aplikacijom s vremena na vreme. Potamni tile i ne mogu da je pokrenem..
Meni je to srećom samo messenger jednom ili dva puta uradio, ali je došao sebi posle nekog vremena, nisam ga reinstalirao.
Zna neko zasto mi se ovo desava sa twitter aplikacijom s vremena na vreme. Potamni tile i ne mogu da je pokrenem..
Imam problem. Naime fotografisao sam i fotografija je bila ok. Medjutim posle par sati se desi ovo (braon), posle par dana (zeleno). Fotke su na SD, Transcend 32GB UHS.
I samo sa tim fotografijama imam problem.
Pozz svima.Imam problem,konkretno sa benchmark vesti aplikacijom.Uradio sam hard reset telefona,pre toga naravno backup,u pitanju je lumia 625,da predjem na stvar,nece da mi se instalira aplikacija benchmark vesti izbacuje ovaj error kod 80073cf1,jel zna neko sta je u pitanju?
Da li se nekada nekome desilo nesto slicno ovome? Telefon mi je po cijeli dan na punjacu.![]()
A pogledajte kod mene one note u pozadini na wm10![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari