- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
Koje šaltanje 7 aplikacija na 1020.. To ni na 930 nije moglo.
LoooooooL aj ti si preletac pa te i kapiram
Koje šaltanje 7 aplikacija na 1020.. To ni na 930 nije moglo.
Drži ih kao, a pola reload. Blinka sve, da dobiješ epi napad. Pogotovo ako probaš preko tile, a on otvara nanovo i u isto vreme je ubija. Sa whatsappom klasična priča, budeš u jednom razgovoru i zatvoriš na home, odeš na tile a on uđe u razgovor na milisekund pa ubije app pa je otvori na listu svih razgovora.
Sve ima na sajtu objasnjenje, ko zna kod tebe sta blinka ili ti stvarni patis od nekih epi napada....
https://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/apps/jj735579(v=vs.105).aspx
Znaci pozadinske aplikacije su pauzirane , njihovo trenutno stanje se cuva u memoriji, da li ce live tile resetovat aplikaciju ili nece zavisi od podesavanja iste i namene, to je vec pitanje za tvorce iste kako je predvideo da je bolje, resume aplikacije se ostavruje na back taster ili pozivom iz task menadjera pozadinskih aplikacija dok live tile se ponasa u odnosu kako je aplikacija "predvidjena"
Po meni je to dobro resenje. Samo sto neki developeri nisu to dobro implementirali.
Doduse ja skoro uvek zatvaram sve aplikacije do kraja . Osim kad mi treba nesto brzo da kopiram iz jedne u drugu ili da se vratim gde sam stao.
Tako baterija mnogo duze traje i sistem ima uvek istu brzinu odziva .
To je čuveni drama queen sindrom.Na stranu ova vasa polemika kojoj nije mesto ovde ,meni je ovo smesno kad se pojavi neko ko se zali na sistem i hoce da predje na drugi.
Kao da prete "ma ima bre da predjem na android ,ios ,dza bu" a mi treba da odgovorimo "nemoj molim te ostani sa nama "
More idem ja sutra ,nema aplikacije za zbnjpnj ,ma nemoj da si riba ,ovde je dobro zezanje
Ljudi koristite sta volite neko obozava jedan sistem ,neko drugi i to je ok ,samo bi bilo leo da se otvori tema sa naslovom "prelazim odnosno razmisljam da predjem na taj i taj sistem " pa udri tamo.
Kako može baterija duže da traje ako se aplikacije stalno od nule pokreću, umesto da čeka već otvorena aplikacija da je pozoves iz memorije?Po meni je to dobro resenje. Samo sto neki developeri nisu to dobro implementirali.
Doduse ja skoro uvek zatvaram sve aplikacije do kraja . Osim kad mi treba nesto brzo da kopiram iz jedne u drugu ili da se vratim gde sam stao.
Tako baterija mnogo duze traje i sistem ima uvek istu brzinu odziva .
Pazi sada. Pravi MT podrazumeva simultano izvrsavanje aplikacija sto kod WPa nije slucaj. Sve aplikacije su pauzirane u pozadini i to nije pravi MT. Isto kao i kod Androida. Za iOS ne znam. Pravi MT ima BlackBerry koji smanji apk u prozorcic i nastavi sa njenim izvsavanjem... Toliko o MTu.
Meni se WP platforma svidja bas i iskljucivo zarad toga sto nema drndanja kao na androidu a svaka apk radi isto i na fonu od 500e i od 100e...
Grešiš, nikako ne rade isto na fonu od 100 i 500€Pazi sada. Pravi MT podrazumeva simultano izvrsavanje aplikacija sto kod WPa nije slucaj. Sve aplikacije su pauzirane u pozadini i to nije pravi MT. Isto kao i kod Androida. Za iOS ne znam. Pravi MT ima BlackBerry koji smanji apk u prozorcic i nastavi sa njenim izvsavanjem... Toliko o MTu.
Meni se WP platforma svidja bas i iskljucivo zarad toga sto nema drndanja kao na androidu a svaka apk radi isto i na fonu od 500e i od 100e...
Sta ja mogu kada stalno pokrecete pricu iznova. Nije kul da slusamo samo bajke i snove odredjenih clanova, iznova.
Sve vise mislim da su zaista bajke. Covece izgleda da ta L930 radi ko 520. Tj. lose. Sta znam, moj niskobudzetni tablet sa mtk soc-om je munja za ovu 520. Malo malo pa gledam u resuming i tackice, ali ajde, niskobudzetni fon, ali ne verujem ni u tu stabilnost. Danas nece da prekine poziv. Nekad zabode samo, mora da se vadi baterija. Pocelo je sa Denim-om. Aplikacije pucaju, IE puca, a sto zna da nakrivo izrenderuje neki sajt...uglavnom ne vidim da je bolji od ortakovog desire 300. Sta da vam kazem, moj ortak izgubio strpljenje i prodao 920.
Pazi sada. Pravi MT podrazumeva simultano izvrsavanje aplikacija sto kod WPa nije slucaj. Sve aplikacije su pauzirane u pozadini i to nije pravi MT. Isto kao i kod Androida. Za iOS ne znam. Pravi MT ima BlackBerry koji smanji apk u prozorcic i nastavi sa njenim izvsavanjem... Toliko o MTu.
Kada bi bar sekund bili realni i predstavljali neke realne stavove sve bi bilo ok. Ovako baterija 7 dana i telefon od 50 i 500 eura isto su jako daleko od toga.
Npr . ovde ama bas niko nije prijavljivao problem sa resumingom, sto je smesno, jer kada se ode na wp forume vidi se da vecina koja koristi telefon kao smart ima taj problem, ali ovde je to nepoznanica, ali dobro ovde ljudima baterija traje 5 dana.
Ja u 99% iskuliram te bajke jer znam da to nije realno, ali kada pocnu odredjeni clanovi da pricaju o androidu svoje bajke i snove onda moram da kazem sta mislim.
Tvoj telefon je zasigunro HW neispravan, verovatno odlazi interna memorija pa tako zabada.. zato ne brkaj pojmove o sistemu i neispravnom uredjaju, a ovo nije tem o L520!
E, a kad nešto ne radi, onda je to HW problem... Pa kakav je to kontra argument?Tvoj telefon je zasigunro HW neispravan, verovatno odlazi interna memorija pa tako zabada.. zato ne brkaj pojmove o sistemu i neispravnom uredjaju, a ovo nije tem o L520!
E, a kad nešto ne radi, onda je to HW problem... Pa kakav je to kontra argument?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari