- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
Blam kad izađeš na piće na Blaywatch i svi izvade mobilne da slikaju piće za instagram pa vide da ti nemaš instagram nego neki tamo 6tag.
LooooooooL Deca uzrasta do 18god
Poslednja izmena:
Blam kad izađeš na piće na Blaywatch i svi izvade mobilne da slikaju piće za instagram pa vide da ti nemaš instagram nego neki tamo 6tag.
Posle tri meseca korišćenja WP mogu da kažem u svoje ime da meni lično ovaj sistem golo g***o u odnosu na android
U srbiji nema droid korisnika
Pa 90% tih droid usera i ne ume da opise sta im to zapravo smeta, uglavnom se svodi da nije kao Android ... Aplikacije? Sam sistem? Tileovi? Sve na WP? Sta je problem?
Ja sam bio hard core Android user, pa hard core iOS user, sada sam običan iOS user i od nedavno backup phone WP user... i mogu ti u jednoj jedinoj reči reći šta smeta. Aplikacije. U dve reći: nema aplikacija. Tri reči: nedostatak kvaliteta aplikacija... Mnoge aplikacije odaju utisak napuštenih beta verzija.
Ajde ja cu posebno napomenuti Settings koji je sada na W10 moze se reci mnogo bolje resen nego na IOSu (koji moze biti kilometar dugacak) i Androidu koji je poput menija u restoranu, samo fale i reklame Googla ..
Cak je Setting na gdr2 bolji od onog u ios-u.
Ceenis?
Kopirali droid resenje? A od IOS-a ukrali search bar![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari