Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Kao da mi citaju misli;).Tako treba, Google se opasno osilio, cekaj sad da vidimo.Prvo Samsung hoce da se odvoji, sad ovo, a tu su i kineski telefoni...Konacno nesto pametno i od ms-a...

95aa616a6278b947e775168dfa19cc97.jpg

Kako ne moze, ides select pa select all, sem ako ti je to previse frka, tri klika ;)

Poslednja izmena:
Nije preterivanje :p
Ispravka, ranije je bilo 3, a sad je 6 (sa sve potvrđivanjem). I dalje ne verujem šta su uradili.Ako već gledaju iOS i Android, neka bar gledaju ono što valja, a ne samo gluposti. Nije mi normalno da ti je potrebno 6 klikova da izbišeš listu poziva. Ni na WP, ni na bilo kom drugom telefonu.

Jel ima neko ovde Lumiu 830 ? Kakva su iskustva ?

Kako da nema. Neogeo je skoro uzeo, pa pitaj njega. Mislim da se radi o jako zaokruzenom telefonu koji ima apsolutno sve sto je potrebno, jedino mislim da je cena od 260€ malo prenabudzena. Oko 200€ je perfektna kupovina.

Imam je ja.
Sa pitanjima se prebaci u temu vezanu za L830 i tamo ćeš dobiti info za većinu stvari koje te interesuju ;) (a vezane su za L830).

Kako da nema. Neogeo je skoro uzeo, pa pitaj njega. Mislim da se radi o jako zaokruzenom telefonu koji ima apsolutno sve sto je potrebno, jedino mislim da je cena od 260€ malo prenabudzena. Oko 200€ je perfektna kupovina.

Ja je uzimam u telenoru.

Sta znam koliko sam gledao po testovima i poredjenjima neki kazu da je bolja kupovina od 930 .

A i probao sam mojju 720 bez glance par dana , ma nema sanse da mogu da se naviknem. Tako da moracu 830 .

Ajd, može i ovde.
Uzmi obavezno.
Ja sam prezadovoljan radom telefona i ima svaku moju preporuku.

Imam je ja.
Sa pitanjima se prebaci u temu vezanu za L830 i tamo ćeš dobiti info za većinu stvari koje te interesuju ;) (a vezane su za L830).

Link ?

edit: to mi je dovoljno , vec sam se odlucio al reko ajd da pitam malo ljude ovde .

Zna li neko postoji li mogucnost offline instaliranja aplikacija? Da se odredjena WP app skine sa zvancine stranice na komp, pa instalira na telefon. U slucaju ne daj Boze da nestane sa storea...

Evo ti primer

Samo skroluj skroz do dole i klikni na "Download and install manually". Skinuces instalaciju na hard pa posle mozes da je prebacis na karticu i probas da instaliras.
E sad, neki programi mogu tako da se instaliraju, neki ne.

Sto ovi na wp novosti kazu da ima apdejt za pfd ,kao neka priprema za w10 ,jel dobio neko ?

Kod mene nista,mada ja nisam dobio ni ono sto je trebalo da donese cellular u Action Centar.

Ja sam svoju L830 flešovao na WW region kao i na originalno Telenorovo (EU) i na oba menjao parametre (te Finska te USA te Germany itd) i ništa od apdejtova a uključen mi je i DP for WP...

Ja ne znam o cemu prica onaj na wp novosti ,on izgleda jedini dobio nadogradnju :D Cak ni,na wcentral nisu nista rekli .

Pored ove vijesti, maloprije smo dobili novu preview for developers nadogradnju koja služi kao priprema za Windows Insider program. 3.02 .2015
Svasta :D

LOL ma ko tu app jos koristi , WC je zakon. Nego vratio sam se na DfP klasican i sada vec 5min cekira za update.. A u extras pise Cyan, kako i jeste :) a ne faik Denim!

Poslednja izmena:
Pa jednostavno skinuo opet onu aplikaciju i ulogovao sam se ;) gpvorim o 8.1pfd, ko zna mozda bude neka nadogradnja, a i prijavio sam se za Insider w10:D

A tooo, ma opusteno :) samo neka izadje, recimo da ce taj preview biti u rangu sa final verzijom droida :) baguje ali sto da ne, radi posao.

Meni 1520 jedini, ne bih da se zezam...polako, ovo što je podeljeno sada (raniji članak), podeljeno je službenicima,Microsofta na testiranje....

Nazad
Vrh Dno