Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Nokia 630 i zadnji (8.10.14192.280) "kriticni" update zaglavi na zupcanicima. Da li je neko imao taj problem?
Mozda ima veze update sam uradio sa zadnje stabilne verzije.
Imam jos jednu Nokiju 630 gde je prezadnja dev verzija, na kojoj nisam uradio update, mislim i da necu jer cu ako zaglavi morati restore ko na prvoj 630.
poz

Instalirao sam update na Lumiju 720 i resetovao se i uključili se oni točkići i tu stoji, nema pomeranja.
Resetovao sam volume down i power i opet isto?
Ima li pomoći?

Instalirao sam update na Lumiju 720 i resetovao se i uključili se oni točkići i tu stoji, nema pomeranja.
Ima li pomoći?

Ima li pomoći?

Ima li pomoći?

Probaj još koji put, meni se desilo na 620 i uspelo je, bio uporan

koliko si dugo cekao te tockice? i meni su bas dugo bili na ekranu bez pomeranja ali je na kraju krenulo i proslo sve bez problema (625). dakle oko pola sata su bili bez pomeranja progres bara a tek posle je krenulo.

Ajde ljudi pomagajte kolegi clanu.
Hteo sam da promenim e-mail adresu i googlao sam poprilicno i video da fakticki to nije moguce, ali takodje sam video da ima resenje sa dodavanjem novog alias-a (u formi [email protected]) i stavljanje istog kao primarnog. Sve sam to uradio na kompu i kad saljem mejlove salje ih sa te nove adrese (iako je isti stari live account), ali kada saljem mejl sa telefona on ih salje sa stare ([email protected]) adrese.
Moje pitanje glasi kako mogu koristiti iskljucivo taj novi email formata [email protected]? Ili jos bolje ako je to moguce kako samo preimenovati postojeci [email protected] account?
Da pravim novi e-mail account znam da gubim sve kupljene aplikacije, cak i one koje su bile besplatne a sada se placaju, pa ta opcija ne dolazi u obzir

Pomagajte ljudi, izludeh sa ovim :mad:

Ajde ljudi pomagajte kolegi clanu.
Hteo sam da promenim e-mail adresu i googlao sam poprilicno i video da fakticki to nije moguce, ali takodje sam video da ima resenje sa dodavanjem novog alias-a (u formi [email protected]) i stavljanje istog kao primarnog. Sve sam to uradio na kompu i kad saljem mejlove salje ih sa te nove adrese (iako je isti stari live account), ali kada saljem mejl sa telefona on ih salje sa stare ([email protected]) adrese.
Moje pitanje glasi kako mogu koristiti iskljucivo taj novi email formata [email protected]? Ili jos bolje ako je to moguce kako samo preimenovati postojeci [email protected] account?
Da pravim novi e-mail account znam da gubim sve kupljene aplikacije, cak i one koje su bile besplatne a sada se placaju, pa ta opcija ne dolazi u obzir

Pomagajte ljudi, izludeh sa ovim :mad:

Prilicno sam siguran da nema resenje za to. Osim hard reseta i login sa novim nalogom. E sad mozda bi mogao da kontaktiras Microsoft i da vidis da li ce ti izaci u susret da prebace na novi nalog.
Mada cisto sumnjam.

Novi account znači sve iz početka, sve kupljeno na nekom drugom propada 100%.

Zašto prosto ne ubaciš još jedan mail acc i njega koristiš za slanje mailova nevezano za ovaj hotmail?

Pa je'l to moze da se uradi, tj da imam dva live accounta na WP telefonu?
Meni je bitno samo da mi se promeni email adresa kada saljem mejlove. Na MS sajtu u podrsci sam video da je moguce dodati jos jedan alias istom nalogu (sto sam i uradio) i staviti taj alias kao primarnu email adresu, ali ja i dalje saljem sa starog maila, sto ne znam kako da promenim. A MS kaze da moze taj novi alias da se koristi kao email, samo je moje pitanje kako to podesiti?

Naravno da možeš, ja koristim dva naloga, hotmail i outlook, dodaješ ga kao i bilo koji drugi nalog u settings/email and accounts

Pa je'l to moze da se uradi, tj da imam dva live accounta na WP telefonu?
Meni je bitno samo da mi se promeni email adresa kada saljem mejlove. Na MS sajtu u podrsci sam video da je moguce dodati jos jedan alias istom nalogu (sto sam i uradio) i staviti taj alias kao primarnu email adresu, ali ja i dalje saljem sa starog maila, sto ne znam kako da promenim. A MS kaze da moze taj novi alias da se koristi kao email, samo je moje pitanje kako to podesiti?

Pa mozes naravno, cak mozes da ih i "merge" da ti sve bude jedan inbox. Mozes da doddas koliko hoces live naloga . Ja sam mislio da tebi treba glavi master nalog da promenis. Na njega ti se sinhronizuje sve , imenik podesavanja , kupljene app itd.

Ali za email mozes da imas naloga koliko hoces.

Eee ful, do eggs :d Hvala momci i guglu takodje :)
Meni primarno nije bio problem primanje mejlova ili promena samog profila vec promena (ili dodavanje) email adrese u istom profilu. Zapravo pitanje je bilo koji mejl od dva u istom MS profilu ce biti koriscen prilikom slanja mejlova i kako podesiti zeljeni da bude default. Ako nekome ovakva gimnastika zatreba procedura je sledeca:
1) Napraviti jos jedan alias u postojecem profilu i postaviti ga kao primarni
2) Podesiti da se svi mejlovi salju sa te adrese (jer su dva ili vise adrese u istom MS profilu)
Slikovito izgleda ovako:
Alias.jpg
email.jpg

koliko si dugo cekao te tockice? i meni su bas dugo bili na ekranu bez pomeranja ali je na kraju krenulo i proslo sve bez problema (625). dakle oko pola sata su bili bez pomeranja progres bara a tek posle je krenulo.

Mislim da sam i ja toliko čekao, bitno da ti je proradilo.

df0a3d49f46668efbc0ffdf06c4d991e.jpg

NIKADA nije lagao :)

Gde gresim? Music mi ne prepoznaje albume (novo ubacene) od poslednjeg update-a?
Sta sedesava, kako je kod vas?

Da li neko zna kad ce zvanicni apdejte 8.1.1 za lumia 1520? A i za ostale modele naravno?

Pa Denim (firmware) dolazi u paketu sa 8.1.1 ,naravno sto se tice Nokije, na ostalim markama isto postoji fw... 8.1.1 je OS a Denim je FW i bitna je razlika, nimalo nije isto iako moze biti isporuceno u istom vremenu OS na telefonu ce losije funkcionisati bez dobrih drivera koji su u Firmwareu spakovani, kao i ostali dodatci - features :D

Ocekuj ovog ili sledeceg meseca 8.1.1 sa Denim fw a ubrzo do kraja godine ce i ostali 1020, 920, 925, 720.... dobiti.
Prioritet su noviji modeli i flagship modeli a ostali kasnije, tako je to...

Poslednja izmena:
I HTC i Samsung a i ostali kad isporuče nadogradnju daju i svoj fw, samo sto mu ne daju ime ko Nokia.

Pa Denim (firmware) dolazi u paketu sa 8.1.1 ,naravno sto se tice Nokije, na ostalim markama isto postoji fw... 8.1.1 je OS a Denim je FW i bitna je razlika, nimalo nije isto iako moze biti isporuceno u istom vremenu OS na telefonu ce losije funkcionisati bez dobrih drivera koji su u Firmwareu spakovani, kao i ostali dodatci - features :D

Ocekuj ovog ili sledeceg meseca 8.1.1 sa Denim fw a ubrzo do kraja godine ce i ostali 1020, 920, 925, 720.... dobiti.

Prioritet su noviji modeli i flagship modeli a ostali kasnije, tako je to...

Neće morati nikakav revert?

Pa ako do sad nisu resili problem sa BitLockerom onda lepo treba da se bave nekim drugim manje slozenijim biznisom;) verovatno nece trebati.

Kako je moguce da mi se desio ovaj prvi bag. Iako sam ga sinoc napunio secam se da mi je pre cuku vremena bio na oko 65%, pogledam sada i pise kritican nivo baterije i u action centru pokazuje 5% baterije. Stavim ga da se puni i aj kao restartujem za svaki slucaj, kad on puni bateriju koja je vec na 63%. Kako ovako ocitava bateriju?
Inace zasto mi popije po 10% baterije kad ga restartujem ili ugasim-upalim?

Isprazni bateriju do kraja pa je napuni do 100%, mozda treba da se kalibrise.

Par puta mi se desilo da se ispraznila do kraja tj do gasenja telefona posto tel imam od marta. Mogu opet da ga do kraja ispraznim samo znam da su ljudi ovde pisali da to nije preporucljivo

Isprazni bateriju do kraja pa je napuni do 100%, mozda treba da se kalibrise.

Izgleda cu i ja to morati da primenim, ispraznicu ga skroz i onda punjenje bez mreze (airplane mode) da se baterija bas lepo napuni bez vece potrosnje. Punio sam lumiu skoro 2 meseca sa punjacem od700mah i nije to to, prosto se vidi, stigao mi je juce original ac60 1.5A i mogu reci da jednostavno bolje puni bateriju jednostavno duze traje. One teorije da punjaci su za sve telefone dobri pada u vodu, sano originalno koristite a za ostalo moze kao dopuna preko usba ili power banka / kao i nekih drugih punjaca u slucaju da je hitno potrebno... Znaci za nove lumie samo AC50 1.3A i AC60 1.5A licno sam se uverio da ima razlike izmedju punjenja sa slabijim od 700mah i jacim od 1.5A na 1020.

Vrh Dno