na zalost, daleko je jos uvek wp od bilo kakve "office" upotrebe, iako ga reklamiraju sa office paketom..
fajl sistem je katastrofalan, trecinu stvari ne mozes pronaci, trecinu ne mozes poslati nikome na neki normalan nacin, vec preko stapa i kanapa (ako uopste i tako moze) i trecinu ne mozes da otvoris normalno.
kada sam kupio wp telefon, bio sam odusevljen, ali je to odusevljenje brzo pocelo da nestaje.
na androidu mogu sa par osnovnih programa da uradim bukvalno sve sto je meni potrebno.. (prijem i slanje svih vrsta fajlova, njihovo pregledanje, deljenje.. fajl sistem je pregledan, i tacno znam gde je sta).
na wp pola attachmenata sa non-hotmail naloga ne moze da se skine na telefon..
jutros kada sam hteo da pogleam sta mi je u toku noci stiglo, on mi izbaci poruku da ce skenirati memorijsku i pokusati da popravi greske..i to traje 20 min, a treba mi fon. ma mrs bre.!. inace ista ta mem.u androidu nikad nije pravila problem. definitivno moj sledeci fon nikako nece biti wp.
i jos te "decije bolesti".. tipa stucanje (katastrofalnog) muzickog playera na kraju pesme, IE koji ne moze da otvori padajuci meni, a alternative nema.. skype koji je najlosiji na wp platformi; settings izgleda kao da je neko nabacao random sve opcije koje ima, bez ikakvog reda.. itd, itd...
izvinjavam se na ovom nicim izazvanom postu, ali morao sam