Šta je novo?

Windows Phone 8.1

@Lozac obrisi cache aplikacije ili kypi nov fon, i meni je 720 bila draga ali da se ne lazemo telefon sa 512mb je dobar onima samo koji koriste par app tipa (fb, twitter, viber) nikako nista vise od toga.

Sto se tice onog tvog,problema vracanja u app preko tile-a, eto malo pre sam pokusao sa TT i radi, doduse ima mali zastoj od mogu reci pola sekunde ali lepo se vraca u app.

Nije da sam ja neki ultra fan WP, ali 90% tih developera ne ume ili ne zeli da iskoristi dosta toga dobrog iz SDK, tako da aplikacija nosila ime i najboljeg developera u potpisu nece biti bas omiljena ako korisnik vidi da se ne primenjuje nesto u njoj sto sam sistem poseduje.
2e2avudu.png

Poslednja izmena:
I meni tapatalk radi skroz ok. Vrv je do rama. Jedino da sklonis nesto iz pozadine..

Kako si napravio prečicu za određeni forum, a da nije preko IE ?
ja imam tile TT na početnom, stisnem i uđe u popis (6)foruma za cca 4-5 sec. , onda biram forum, npr. bench, i za cca 3 sec. sam unutra, i to je meni o.k.
Koristim opciju "subscribed", i "first unread" post.

Istina da imam 50% brži CPU, i 100% više RAM-a.

TT zeza ako imaš više od jednog foruma u njemu što se notifikacija tiče, stižu SAMO za forum koji je br 1...što mi ne smeta naročito, JAKO mi smeta što tastatura još uvek prekriva text koji kucaš pa ne vidiš šta kucaš, pisao sam im ali džabe očigledno...*****i

TT zeza ako imaš više od jednog foruma u njemu što se notifikacija tiče, stižu SAMO za forum koji je br 1...što mi ne smeta naročito, JAKO mi smeta što tastatura još uvek prekriva text koji kucaš pa ne vidiš šta kucaš, pisao sam im ali džabe očigledno...*****i

Istina, eto to je jedino sto im i ja zameram to sto tastatura prekriva tekst, bas iritira..

Ali oni ili ne znaju to da srede ili prosto nece.

Inace imam 5 foruma i na svih 5 lepo pamti login, uopste me ne zeza.

Sto se tice push notifikacija one nisu radile na 720, sada rade lepo mada samo za Bench iste koristim.

I naravno zao mi je sto ima dosta foruma nasih domacih, koji nemaju podrsku za TT, bas bzv.

Poslednja izmena:
ja imam tile TT na početnom, stisnem i uđe u popis (6)foruma za cca 4-5 sec. , onda biram forum, npr. bench, i za cca 3 sec. sam unutra, i to je meni o.k.
.

Pa to je to onda, sekund gore dole, dok me je par njih ubedjivalo da im za 2 sekunde udje u participated preko tile-a, sto posto, a ja 'ne znam' da koristim telefon je omiljeni izgovor (by Darko1290 ;) ).

A namestis tako sto u TT-u gde su ti 'forums', zadrzis prst na koji forum hoces, i "pin to tile" :) A u podesavanjima podesis gde hoces da te vodi, kao meni na Participated..

A i to za tekst, sto ste takvi noobovi, kad prekrije tekst samo uradite 'back' jednom pa opet krenite da kucate.

Poslednja izmena:
tO I RADIM ali nije pozeljno svaki x..

Sta nije pozeljno?

Pa to da svaki put na tapatalku sklanjam tastaturu kako bih video sta sam odkucao, *****no je - Tapatalk da resi to :)

Hteo sam da kazem da, ako prekrije, uradis back pa opet tapnes na polje za kucanje, i bice normalno sve, a ne da svaki put vracas da vidis sta si otkucao..

Hteo sam da kazem da, ako prekrije, uradis back pa opet tapnes na polje za kucanje, i bice normalno sve, a ne da svaki put vracas da vidis sta si otkucao..

I tako ću da ga drkam svaki put kad kucam nešto?! Mislim dok se ne opasulje pa porave...sad tako radim jer moram ali jako nervira

Poslednja izmena:
Ljudi moze li mi neko reci kako da sklonim notifikaciju za odredjenu igricu? Ako mi je telefon ukljucen nocu sama me igrica iscima :(
Ovako izgleda ekran:
wp_ss_20140901_0001.png

Pa to je to onda, sekund gore dole, dok me je par njih ubedjivalo da im za 2 sekunde udje u participated preko tile-a, sto posto, a ja 'ne znam' da koristim telefon je omiljeni izgovor (by Darko1290 ;) ).

Ja sam rekao na 920 kako radi to što si ti naveo, konkretan forum na tile-u i klikom na tile direkt u participated i ponudio da ti snimim to kao dokaz.

Al posle si rekao da si valjda probao i na 520 ili 625 i da je 4, 5 sekundi :) Nema sanse, a za to zelim dokaz. :)

Ne sećam se za 625, probaću, snimiću, pa kačim... Nije telefon kod mene. Svakako ne otvara 10sec ili kao Viber itd.

Da se ne lazemo, 1020,920 zbog veceg rama i boljeg cpu-a sve lakse i brze otvara,a da ne komentarisem quadcore + 2gb rama.

To je to :) Najavljen je gdr2, stize navodno za neka 2 meseca. Donosi podrsku za s805 i 2k, search u settingsu i jos nesto sitno..

I 3G only? :D

Skoro 8 sekundi po prvom paljenu da ucita bench, to je poprilicno sporo.

Ja sam postavio tile za bench na početni ekran, postavio da otvara participated, radio nekoliko testova i treba 7 sekundi da otvori, Lumia 820.
Viber otvori za 6 sekundi, Whatsapp za 3 sekunde ..

edit:
wifi brzina 4 Mbps

Poslednja izmena:
Hvala vam, to je to otprilike, brzi telefoni koji sekund brze otvore..

Bas me zanima koliko treba na telefonu sa snapdragon 800.

A koliko kod tebe? Isti ovaj scenario ako ima, bench ikonica i participated..

N5 bese? Moracu da probam na nekom Androidu slicne klase kao 520..

Borise, ne verujem da je neki Android te klase išta brži. Ja sam se pomirio da je 520 spor, uopšte ga više ne uporedjujem sa drugim telefonima. ***, za 90 eura mi odrađuje posao kao drugi fon.

Borise, ne verujem da je neki Android te klase išta brži. Ja sam se pomirio da je 520 spor, uopšte ga više ne uporedjujem sa drugim telefonima. ***, za 90 eura mi odrađuje posao kao drugi fon.

Bravo.

Traze ljudi od juga da ide 300kmh ;)

Vrh Dno