Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Znam ima i za 059R747 tako da eto me na Cyan-u. Nisam se mnogo dvoumio jer mi se desio isti problem koji su svojevremeno neki prijavljivali na WPC. Naime Twitter je nekako hteo da blokira beta app i kod nekih ljudi je i uspeo. Krenem ja večeras da napravim backup i kad je završio posao, Twitter ikonica zamagljena i neće da se startuje. Ok, jel tako? Klik jes format. Sad se još razmišljam da li da idem na GDR. Realno nema ništa što me mnogo zanima a malo bih da testiram bateriju na Cyan...

Jel je samo meni tapatalk poludeo ili,pocele da mi stizu notifikacije sa svih foruma na sajtu,iako mi uopste nisu u subscribed .

Jel je samo meni tapatalk poludeo ili,pocele da mi stizu notifikacije sa svih foruma na sajtu,iako mi uopste nisu u subscribed .

Meni je jutros stigla za neki oglas, naravno da nisam pretplaćen na to ali samo ta jedna, od tada je ok.

Edit: Evo upravo još jedna, oglasi opet...

Poslednja izmena:
I kod mene... Izbombardovao me Benchmark notifikacijama i sve oglasi.

Izašao onaj update za 8.1 PfD što je povučen, zadnji broj 200. Da li je to priprema za cyan?

Pa i treba da stoji, DP update nema veze sa ovim sto Nokia pusta sad, sasvim slucajno idu u isto vreme. Cyan nije krenuo za DP uredjaje i jos uvek je sve isto po tom pitanju tj bice ali ne zna se kad...

Tako je ali samo za uteđaje koji su na 8.0. Oni koji su preko DP programa instalirali 8.1 za njih update nije dostupan još uvek i ne zna se kada će biti. Pričano jedno 1687 puta na forumu do sad, prelistaj...

Da li je potrebno odraditi hard reset posle ove 8.1 nadogradnje ? Telefon dobro radi, baterija takodje dobro drzi, mislim da je bolja sad. Jel moze hard reset nesto da promeni, i u negativnom i u pozitivnom smislu ?

Prelistao neke forume oko downgrade na 8.0 pa onda update, pošto sam imao 8.1 DP..i tako čačkajući skinem NSU for retail (4.2 mislim) kaže da imam update na Cyan..poče da skida nekih 1.4Gb...par restarta (jedan sam morao ja ručno) i voila..evo ga Cyan na mojoj 920...

Da, ako je na NSU dostupan novi softver a konkretno za naše ove verzije jeste onda downgrade na 8.0 nije potreban već se radi klasičan reinstall i ceo postupak je dosta kraći...

Moram nešto da prijavim, proverite i vi ostali, u pitanju je 1520 sa DP 8.1, i još dva updatea posle toga, kad pokušam da pokrenem "find my phone" ništa se ne dešava, vraća na početak, ne pokreće, još neko...?

Isti problem imao brat na l925 ,proradilo posle nekog vremena samo od sebe

Isti problem imao brat na l925 ,proradilo posle nekog vremena samo od sebe

Evo, radi...?!? U smislu može da se pokrene ali na kompu, na windowsphone.com se ništa ne događa, ulogovan sam...?! Jel' to samo za neke zemlje možda? Uključio i lokaciju, opet ništa...

Poslednja izmena:
Raiffeisen moja mbanka app više nije demo, sada radi, pa kome treba... Čekamo Intesu i dalje...

Videh sad da radi i da više nije demo. Super je, brzo radi, samo još fale neke funkcije koje mi trebaju (plaćanje naloga koji nisu predefinisani recimo). Drago mi je da ide u dobrom smeru.

Evo, radi...?!? U smislu može da se pokrene ali na kompu, na windowsphone.com se ništa ne događa, ulogovan sam...?! Jel' to samo za neke zemlje možda? Uključio i lokaciju, opet ništa...

Ne znam burazer nije probao dal radi ,al sad moze da udje u find my phone.

Upaljen sve vreme, i lokacija i ništa...probaću opet, znam da je Srbija na listi za tu uslugu

Budale nisu ni naglasile za lokaciju i wifi, valjda se lokacija podrazumeva...još ništa

Nazad
Vrh Dno