Zbog cega neko ima koristi da prica da tapatalk i viber ne rade, a oni u stvari rade?1. Čega?
2. Tapatalk odlično radi, nemoj da iznosiš dezinformacije.
3. Ako je nešto dobro na WP, to je integracija društvenih mreža.
4. Instagram je tu no nudi samo osnovne opcije. Sa druge strane tu je 6tag aplikacija kojoj zvanični instagram klijent na ostalim platformama može da pozavidi.
Molio bih te stvarno da ne iznosiš dezinformacije više. Kao što vidiš ne mrzi me svaki put da te demantujem, zbog drugih, ali preteruješ već pomalo.
Ja i dalje ne verujem koje je sve stvari unazadio 8.1 :/ Trazis ljude u people preko searcha, sad tap na ime direktno zove, a na WP8 dobijes da biras izmedju poziva i poruke na sta su svi navikli i sto je duplo bolje. Cemu bre ovakve promene?
Ajd pokazi da vidimo ko je rekao u ovoj temi da je wp najbolji OS. Ili se jednostavno izgubi sa teme i idi negde onanisi sa svojim telefonom koji god da je.Stavicu wp i ios i snimacu pa da se vidi kako sta rade? Ne trilike niko vec se realno prica sta ja mogu kad beko kupi wp i lupeta kako je najbolji sistem to je bre smesno...! Ludost je to reci sistem koji do sada nije uklopljen kako valja ne moze biti kompletan!
Jesu li popravili onaj BitLocker problem?
Za pocetak, nauci da pises pa dalje da pricamo. Drugo tvoja "realnost" je sve samo ne realnost. Svako ce da tvrdi da je ono sto on koristi najbolje, bas zato sto ga on koristi i jer mu najvise lezi. I sad ces ti da dodjes da mu objasnis da on nema pojma i da si ti u pravu. Pa citas li ti covece sta ti pises uopste? Svako koristi ono sto mu lezi i sigurno time sto do besvesti trolujes to neces da promenis...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari