Šta je novo?

Windows Phone 8.1

u8usabev.png
Evo šta mi izbacuje poslednja 2 dana, posle GDR1

Inace svako potkrepljuje svaki post, ubija.. Uzmi kod nekog pa uporedi, lepse izgleda, bolje radi, mogu da snimim tudje fotke na telefon (na zvanicnoj WP aplikaciiji ne mozes, nisam video jel ima na drugim os-ovima.. ), live tile..

Poslednja izmena:
Boze mili...
Opet tema o Lumiji 930 zavrsi na stranu kako WP ne valja...

A koliko vidim, ovde najvise negativnosti pisu ljudi koji ne poseduju ovaj telefon.
I to pisu takve gluposti poput "ne postoji Swarm aplikacija" O_O.

Pored toga, koliko vidim, debelo se i laze.

Sto se vidi i iz ovog posta koji je dokazao da sve to ipak radi
1. Čega?
2. Tapatalk odlično radi, nemoj da iznosiš dezinformacije.
3. Ako je nešto dobro na WP, to je integracija društvenih mreža.
4. Instagram je tu no nudi samo osnovne opcije. Sa druge strane tu je 6tag aplikacija kojoj zvanični instagram klijent na ostalim platformama može da pozavidi.

Molio bih te stvarno da ne iznosiš dezinformacije više. Kao što vidiš ne mrzi me svaki put da te demantujem, zbog drugih, ali preteruješ već pomalo.
Zbog cega neko ima koristi da prica da tapatalk i viber ne rade, a oni u stvari rade?
Molim moderatore, da iskontrolisu trolove.
Mene interesuje kupovina ovog telefona i zeleo bih da citam o tom telefonu i o istinitim problemima, a ne da izbegnem telefon zbog toga sto navodno ne radi Viber, koji je meni prilicno koristna aplikacija.

I dalje je neobjasnjiv bezobrazluk padobranaca kao i njihov razlog boravka po ovim temama.. Svaki drugi post neko se njima nesto pravda i dokazuje. Sjasite..

Ali da, meni Tapatalk i dalje uzasno radi, odnosno ne onako kako drugi tvrde da im radi. I dalje cekam neki dokaz da za dve, tri sekunde ucitava participated na 520 hardveru..

Poslednja izmena:
Microsoft pustio ispravljenu verziju GDR1 updatea. Uradio danas bez problema na l925.

Meni TT radi odlicno. Secam se kako je radio dok sam imao android, i isto je. Ponekad se zaglupi, kad ga ne iskljucim vec suspendujem, pa posle dugo vremena ukljucim, ponekad se zaglupi i prikaze praznu stranu. Opet, tako mi je bilo i na androidu. Viber...pitao me je poznanik da li vredi uzeti Lumiu...ja sam mu rekao da je Viber dil brejker. Ako ga koristi da jednom u tri dana razmeni nekoliko poruka sa nekim, ok, nece mu smetati dugo ucitavanje. Medjutim, ako ga koristi za intenzivno dopisivanje, frustrirace ga sto svaki put ceka dok se app podigne. Meni je Viber neupotrebljiv. Instagram beta radi odlicno, fale mu direktne poruke, ali kao sto ljudi rekose, 6tag izuva. I na kraju, nema veze ni sa cime, ali ja ne poznajem nikog ko koristi foursquare, nije da branim MS, ali stvarno...

Poslednja izmena:
Stavicu wp i ios i snimacu pa da se vidi kako sta rade? Ne trilike niko vec se realno prica sta ja mogu kad beko kupi wp i lupeta kako je najbolji sistem to je bre smesno...! Ludost je to reci sistem koji do sada nije uklopljen kako valja ne moze biti kompletan!

Za pocetak, nauci da pises pa dalje da pricamo. Drugo tvoja "realnost" je sve samo ne realnost. Svako ce da tvrdi da je ono sto on koristi najbolje, bas zato sto ga on koristi i jer mu najvise lezi. I sad ces ti da dodjes da mu objasnis da on nema pojma i da si ti u pravu. Pa citas li ti covece sta ti pises uopste? Svako koristi ono sto mu lezi i sigurno time sto do besvesti trolujes to neces da promenis...

Nije mi jasno kod ovog snimka.
On pokazuje kvalitet kamere ili displeja?
Pretpostavljam kamere jer ne vidim razlog sto bi prilikom zumiranja jedan display pokazivao manje detalje?!

Ja i dalje ne verujem koje je sve stvari unazadio 8.1 :/ Trazis ljude u people preko searcha, sad tap na ime direktno zove, a na WP8 dobijes da biras izmedju poziva i poruke na sta su svi navikli i sto je duplo bolje. Cemu bre ovakve promene?

Navodno Lumia 730 sa sledecim Nokia FW.

Inace, masovno prijavljuju update na Cyan za 1020 tako da proveri sta tebi kaze ako vec nisi :)

Ja i dalje ne verujem koje je sve stvari unazadio 8.1 :/ Trazis ljude u people preko searcha, sad tap na ime direktno zove, a na WP8 dobijes da biras izmedju poziva i poruke na sta su svi navikli i sto je duplo bolje. Cemu bre ovakve promene?

Jel mi to opet neke razlicite uredjaje koristimo? :d

Osobe->Pretraga(lupa)->Izabrani kontakt klik->Otvara njegov profil a na prvom ekranu je "pozovi mobilni" i "slanje sms"...

Stavicu wp i ios i snimacu pa da se vidi kako sta rade? Ne trilike niko vec se realno prica sta ja mogu kad beko kupi wp i lupeta kako je najbolji sistem to je bre smesno...! Ludost je to reci sistem koji do sada nije uklopljen kako valja ne moze biti kompletan!
Ajd pokazi da vidimo ko je rekao u ovoj temi da je wp najbolji OS. Ili se jednostavno izgubi sa teme i idi negde onanisi sa svojim telefonom koji god da je.

Zvanicni Cyan na 925, tapnes na ime i direktno zove, znaci iz onog predictive search-a.

Jok, evo double check, otvori profil gde su svi brojevi, slanje sms i slicno...

Neverovatno mi je da su na 8.1 to izbacili na na 8.1 GDR1 vratili :)

I ja sam tripple check :) Moguce da su vratili, ***, sad treba docekati 5 meseci da vrate to, ako necu da glumim developera..

Ajde da sacekamo da jos neko sa obicnim 8.1 proba, pre nego proglasimo da si opet nesto pogresno uradio :d Salim se naravno, ne sad da se setim da li sam primetio da je tu nesto menjano ali ako se dobro secam nije :S Cak sam trazio kontakte koji imaju samo jedan broj, medjutim i za njih otvori "profil" umesto da krene da zove...

Da, to smo ustanovili, na zvanicnom 8.1 je problem :)

Evo izgleda i 920 krenuo... Prokleti twitter beta, razmišljam se šta da radim :)

Za pocetak, nauci da pises pa dalje da pricamo. Drugo tvoja "realnost" je sve samo ne realnost. Svako ce da tvrdi da je ono sto on koristi najbolje, bas zato sto ga on koristi i jer mu najvise lezi. I sad ces ti da dodjes da mu objasnis da on nema pojma i da si ti u pravu. Pa citas li ti covece sta ti pises uopste? Svako koristi ono sto mu lezi i sigurno time sto do besvesti trolujes to neces da promenis...

Dovoljno je da napisem da ste kupili "vrhunski" sistem koji radi "savrseno" i uzivajte u carima wp a pametni ce ga zaobici i ljudi kojima je stalo da imaju sklop kvaliteta i sistema u nekom drugom uredjaju za koji nije potrebno da cekaju godine da se unapredi! A vi sto ste promenili par tel i najbolji je wp tel zelim srecu vidim da vas ima par, a nama velikoj vecini da uzivamo u svemu sto wp nece nikada imati... Medju prvima sam ovde uzeo wp dok su drugi kucali i prekucavali clanke prema tome pssss... Toliko od mene

:d Sviđa mi se kako je odrađena integracija sa People sa twitter beta, no ko zna kad će da izbace zvaničnu verziju. Ako instaliram sve od nule pozdravljam se sa istom. Sa druge strane, Cyan donosi odgovarajuću podršku za 8.1. Ne znam, videćemo još...

Vrh Dno