Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Meni ovaj problem

Prilozi

• wp_ss_20140805_0001.png
    wp_ss_20140805_0001.png
    50.7 KB · Pregleda: 122
Majkrosoft objavio da radi na ispravci greške. Preporučuje da se korisnici strpe malo i da neće pomoći učestalo pokušavanje updatea. Izvor WP novosti.

Updatovao se Viber veceras i kad dodje do momenta da treba kontakte da ucita, izbaci gresku: 4.2.1.0 verzija

28e4jaE.png

Pa ne bas i dalje ima problema sa nekim sajtovima ,recimo kad pokusas da spustis neki padajuci meni .

Ne vredi očigledno uzimati ništa sem Nokia Lumie. Mada one I cine većinu. Bolje bi im bilo da se skoncentrišu na jednu marku nokia (ms) I da imaju apdejte kao ios nego da krenu putem androida .

Izbace svake godine par uređaja, 3 ili 4 u raznom cenovnom rangu I to bi po meni bio pun pogodak. Još bolje od ios-a , veći izbor.

Poslednja izmena:
Lumia 1520, imam DP 8.1, upravo instalirao neki update ali je još uvek DP 8.1....šta god da je, na start screenu mi vrti fotografije (backgrounde) kojih ama nigde nema?!

Poslednja izmena:
Ajde u postavke lockscreena i klikni da odaberes da budu fotke a ne bing. I onda klikni odaberi fotografiju i vidjet ces ih. To imam i ja na L1020 a nisu vidljive u galeriji.

Aha, ok...probao ali valjda treba da se iz nekog albuma selektuju sve...a nije ni bio Bing. Evo probao sam ali ne može više njih da se selektuje, vrti mi bacgrounds, koje se vide sam kad uđeš u setovanja za lock screen, ne znam kako namestiti da vrti recimo saved pictures? Da se razumemo mislim na ono što vrti na live tileu lockscreena, kad se otključa, ne ona jedan background koji se prikaže pri otključavanju

Poslednja izmena:
Ajde u postavke galerije i tamo mozes odabrati slike koje hoces da se vrte na live tileu. Single photo, favorites ili sve slike.

Ne verujem da bi pucali sebi u nogu sa tim. Verovatno ce se MS ophoditi prema Nokii (posto je to njihova firma) kao Google prema Nexusu. Samo ce oni dobijati 2 godine update i to je to. Ovi ostali nista. Ono sto je bilo 36 meseci, to je bila patka da se izdignu i mnogi se polakomili, ali dosao je dan da se vidi da su lagali, bar za ove ostale telefone. Videcemo sta ce biti za Nokiu.

Problem je u MS-u kao i Google-u sto ne stisne proizvodjace da izbacuju update zbog dobrobiti platforme.

Problem je u MS-u kao i Google-u sto ne stisne proizvodjace da izbacuju update zbog dobrobiti platforme.

Jel ti razumijes engleski jezik pobogu?!
Microsoft nije kriv. Microsoft nadograduje OS, HTC je OEM i on kao takav ih mora pustiti svojim uređajima i on je direktno kriv sto njihovi uređaji neće vidjeti update zbog hardverskih limitacija jer nisu slusali Microsoft.

Znam da jeste HTC kriv, ali kriv je i MS sto ih ne stisne da odrade update. Barem da se pravi neka razlika izmedju sistema.

Pa kako ce ih stisnuti kad zbog hardverskih limitacija ne moze ici update. To ti je isto da hoces ugurati motor od šlepera u fiću.

Isti hardwer l520 ,l620 ,htc 8s ,jedino ako je problem zbog 4gb interne memorije.

Ma kakvi... Koliko vam zauzima 8.1? Giga? Giga ipo?

To ne utice na rad. Svejedno ima opciju za microSD, pa sve i da sistem zauzima 4 giga, kupite karticu i imate prostor. Tako je prodavana prica da S2 ne moze da gura 4.2 i 4.3 slab je, a Gnex pogurao sve sa slabijim procesorom.

A zaboravio si glupi touzchwiz koji guta memorije tonu. Jeli HTC izdao update za hardware i drivere, mislim da je u tome problem. Imao sam Galaxy Nexus i derao je S3 po brzini u radu. To se najbolje vidi kad udes u izbornik pa kliknes na widgeti i pocnes listati. Ja sam uvjek govorio da se *****m na hardver ako nemas OS koji to moze pratiti. Pa L1020 ulazi u imenik,poruke i telefon brze nego Galaxy S5.A isti je slucaj bio i sa L520 i L920. Ako ne vjerujete, ima mi zena S5, njena sestra je kod nas ima S4 i necakinje S3 pa mogu snimiti video i okaciti na YT.
Nisam nikakav fanboy, koristio sam sve platforme ukljucujuci i iOS i BlackBerry Q10 uredaj. Zelim softver koji nema laga i koji je fluidan. To su trenutacno iOS i WP8...Android to jos nije. Za mene jedino vrijedi Android i to pod sinonimom Nexus uredaja.

Poslednja izmena:
Upravo to je to, sto ne mogu bloat da stave... Mada ne znam kakav bloat ima HTC na WP-u.

Vrh Dno