Šta je novo?

Windows Phone 8.1

ne.. mozda zavisi od same aplikacije tj mozda ne podrzavaju sve aplikacije tu velicinu. mozda ce u buducnosti biti..

Kida :d

Vazno da si godinama trolovao kako mozete tako (mislim na androidu, ovde je to tek novo), klizanje po ekranu, a sad si uvideo kako je to :)

Ne znam jel moze kao na androidu da imas dva jezika u tastaturi i da koristis i jednu i drugu predikciju.

Ne radi na Srb tastaturi.

Postoji li aplikacija koja menja s vremena na vreme lock screen slike?
Dakle, da izaberem recimo 10 slika koje ce se smenjivati kao lock screen slicica.

Može i bing da ti menja pozadine.

Takodje, potvrdjujem, L620 Finland....

Jel' samo ja imam utisak da sa 8.1 i Cyan updejtom traje manje batrija? Bar na mojoj 1520...
Uglavnom, vise nalazim problema nego pozitivnih stari sa 8.1 - zvuk na sluskama je osetno losiji recimo. Nije da je bio nesto sjajan ranije (pogotovo u poredjenju sa iphone-om) ali sad je bas cujno los. Kao da postoji neki crosstalk izmedju kanala i sve nekako zmuljano zvuci. To me je bas smorilo...

Kako? :eek: Ja kad sam cuo zvuk na L620 odlucih da batalim Philipsov Mp4 player koji sam koristio godinama... Mozda su ti njesra sluske :p
Bolji zvuk ni na kompu nemam :eek:

i kod mene na 625 je zvanicni 8.1 cyan, i baterija mi traje dosta krace. ranije je bez problema drzao od 7am do ponoci, sad mi je vec pao na 30%, a tek je 5pm, znaci u 7pm ce vec trebati da se dopuni.. sa wp 8.0 baterija mi je drzala i po 2 dana ako ne slusam muziku, sa pfd8.1 se to smanjilo za trecinu a sa cyan drzi duplo krace nego na 8.0.. cini mi se da ga isto koristim kao i pre.. ili su nesto zeznuli ili je meni riknula baterija..

Hmmm, ne bi trebalo da imate probleme sa baterijom u nekom većem obimu. Na DP da, jer Nokia Black nije prilagođen istom ali sa 8.1 Cyan ne bi smelo da bude većih problema. Ne treba da očekujete istu autonomiju kao na 8.0 ali ista treba da bude "ok" i svakako bolja nego na 8.1 DP... Pogotovo na 1520 koji je recimo dosta problema pravio u kombinaciji 8.1DP i Nokia Black...

Meni je na 1320 posle dva dana na 40%,odvaljuje :smoke:

Poslednja izmena:
Kako? :eek: Ja kad sam cuo zvuk na L620 odlucih da batalim Philipsov Mp4 player koji sam koristio godinama... Mozda su ti njesra sluske :p
Bolji zvuk ni na kompu nemam :eek:

Zavisi sta smatras dobrim na cemu slusas. Posto mi je zanat audio inzenjering, mozes da mi verujes "na rec" :) Zvuk je razocaravajuc. Od svih mobilnih (modernih) sprava - iPhone/iPod nemaju premca za sad. Z serija Sony-a je takodje jako dobra. Ostalo ... meh.
Znaci, ne tripujem se oko baterije? To je onda prilicno razocaravajuce. Jel' moguce vratiti se na Black/Win 8.0 kombo ili ne postoji rollback?...

Ne znam ***... Kad ukljucim Dolby zvuk je savrsen, kad iskljucim, nista posebno...

Dolby zvuk na stereo slusalicama? :D
Sve sto time dobijes je potpuno nerealan stereo i potpuno pokvaren izvorni mix. Mozda ti se svidja EQ kriva jer svi vole "boomy bass" nista u srednjim i "crystal highs" setovanje ili popularno "V" setting, ali to veze sa zivotom nema...

Vrh Dno