Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Dolby zvuk na stereo slusalicama? :D
Sve sto time dobijes je potpuno nerealan stereo i potpuno pokvaren izvorni mix. Mozda ti se svidja EQ kriva jer svi vole "boomy bass" nista u srednjim i "crystal highs" setovanje ili popularno "V" setting, ali to veze sa zivotom nema...
Inace slusam muziku samo sa ploca, i sa ovim Dolby dodatkom+Classical EQ dobijem nesto sto mi se najvise svidja... Btw ne koristim bubice nego Sony MDR-V300 slusalice (znam da nisu neke super-dobre-skupe), i zvuk je predivan.

BTW, nema Vibera na storeu :eek:

Poslednja izmena:
Jel' samo ja imam utisak da sa 8.1 i Cyan updejtom traje manje batrija? Bar na mojoj 1520...
Uglavnom, vise nalazim problema nego pozitivnih stari sa 8.1 - zvuk na sluskama je osetno losiji recimo. Nije da je bio nesto sjajan ranije (pogotovo u poredjenju sa iphone-om) ali sad je bas cujno los. Kao da postoji neki crosstalk izmedju kanala i sve nekako zmuljano zvuci. To me je bas smorilo...

Probaj ako ako imaš priliku sa nekim boljim sluškama 520. Najglasnija lumia ubedljivo, sjajan zvuk, mališa izuva sa dobrim sluškama. To kažem kao neko ko voli dobar zvuk, promenih sve aktuelne top iphone, samsung...

Sačekaj pra punjenja, da se stabilizuje, možda i jedan hard reset? Meni kalibracija baterije uvek pomogne.

Ma imas na WPC forumu na Cyan temi svaki treci post iste zalbe. Definitivno su zeznuli stvar. Resetovao sam ga HW dva puta: 1. kada sam flesovao FR rom i drugi put nakon 8.1/Cyan updejta. Doslovno mi duplo krace traje baterija. Nista sto je Cyan update mi nije vredno toga, realno. Glavna stvar oko koje sam se odusevio na 1520 je baterija pa kamera. Cyan update je potpuno osakatio bateriju a kamera ima samo par blagih poboljsanja. ***...

Uradi ti jos jednom komplet instalaciju 8.1, dakle ponovi postupak instalacije preko NCS. Pa ako to ne promeni situaciju onda se vrati na 8.0, mozes na svoj HK. Ako je odredjeni product code update-ovan na 8.1 onda nema vracanja na 8.0

Ni ja nemam viber, ali kad idem zaobilaznim putem, preko Viber sajta, otvori ga ali pise da nije dostupan za moj uredjaj. Verovatno jer imam 8.0

Ja imam ovaj danasnji update 8.1, isto pise da nije dostupan za moj uredjaj preko Storea u MyApps...

Ne, povucen je iz nekog razloga, ja sam ga update-ovao pre nekih sat vremena ali vidim da sad "nije dostupan"...

posle današnjeg update-a ne radi mi tapatalk i nokia kamera beta.

Tapatalk meni radi, jel ima jos koja novina osim foldera? Inace folderi super rade, mnogo bolje od one aplikacije.

Uradi ti jos jednom komplet instalaciju 8.1, dakle ponovi postupak instalacije preko NCS. Pa ako to ne promeni situaciju onda se vrati na 8.0, mozes na svoj HK. Ako je odredjeni product code update-ovan na 8.1 onda nema vracanja na 8.0

Imas neki konkretan primer da to radi ili pretpostavljas? Stvarno mi se ne instalira sve opet nanovo 2x ako bas ne moram...

Imam, svoj, pre par meseci mi se desilo to, nakon sveze instalacije vidim da baterija curi negde a nista instalirao jos nisam, tako da sam napravio sve ponovo i bilo je ok. No naravno, ako ciljas na to da ti sa sigurnoscu tvrdim da je kod tebe isto, ne mogu.

No sumnjivo mi je da je toliko drasticna razlika u smislu da je toliko losija baterija. To mi pre deluje kao neki problem a ne da su oni toliko zeznuli stvar sa 8.1 na tom modelu da je razlika tipa 30-40%.

Nemoguće da toliko zeza baterija, meni naDP8.1 L1520 traje danima...jedino me malo nervira kvalitet zvuka pri razgovoru ili je to do operatera, Telenor....

Ovaj gdr1 bas ne donosi neke revolucionarne funkcije, tako da necu skidati dp.. sacekacu zvanicni.. folderi mi nisu bitni.. samo, i ja ne znam sta da radim sa mojom baterijom.. mrzi me da ponovo sve instaliram.. tj logovanje na "100" naloga po kojekakvim aplikacijama me najvise smara..

Proverite da se nije Batery Saver resetovao... Meni jeste za neke aplikacije nakon DP updatea danas. Skype sisa bateriju ko lud...

yjequ7at.png
Šta je bre ovo, od sinoć?!

Imam, svoj, pre par meseci mi se desilo to, nakon sveze instalacije vidim da baterija curi negde a nista instalirao jos nisam, tako da sam napravio sve ponovo i bilo je ok. No naravno, ako ciljas na to da ti sa sigurnoscu tvrdim da je kod tebe isto, ne mogu.

No sumnjivo mi je da je toliko drasticna razlika u smislu da je toliko losija baterija. To mi pre deluje kao neki problem a ne da su oni toliko zeznuli stvar sa 8.1 na tom modelu da je razlika tipa 30-40%.

Znaci sad opet moram da flesujem FR firmware koji je WP8 pa onda opet update na 8.1?? Kada u DataPackageManager-u stavim RM-937 059V276 dobijem firmware koji sam vec skinuo i za koji pise "up to date".

Poslednja izmena:
I ja da kažem da mi je na DP 8.1 baterija mnogo duže trajala nego sada na Cyan. Da li spremaju neki update da to reše?

Dobro je, ipak je do sw bio problem. Inače zbog sličnih problema uvek posle update odradim reset, bilo koja platforma.

Moja l620 drzi jedva dan na DP ,ako drzi jos manje na cyan ,onda moze da mi sluzi kao fiksni.
A zar ne rekose da ce sa gdr 1 da vrate live tile na xbox music ,i da uklone mogucnost da google bude default u IE ?

Poslednja izmena:
Vrh Dno