Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Cekaj, wp8 nema podrsku za flac? A da, sta ce vam :d to je imala raspala bada 1.2 iz 2010 godine

Da, sad je to troll alert a kada ta podrska bude omogucena onda ce to biti glavna vest u temi, ''kako wp napreduje i sve manje zaostaje za ios/androidom'' :) vec vidjeno do sada ovde.

Ima bre ne pali se :) Mislim Moliplayer pusta Flac..

Jel to onaj jedini plejer koji iole valja :)

Imao sam danas viska slobodnog vremema, pa sam 625 vratio na 8.0 a zatim na zvanicni 8.1.. pisacu uskoro ako nesto primetim drugacije nego na dp

imam sad ovu strelicu pored indikatora za wifi ili mobilni signal koja oznacava prenos podataka.. na tapatalku ako prvo napisem poruku pa onda dodam attachment, poruka nestane kada me vrati u editor, tako da prvo mora attach pa onda pisanje poruke. microsoft kamera je proradila na srpskom regionu, a posto mi je nokia camera podesena kao default da se pokrece kada pritisnem dugme za kameru, primetio sam da se brze startuje kada je ekran zakljucan nego ranije..

Prilozi

• wp_ss_20140731_0002.png
    wp_ss_20140731_0002.png
    465.2 KB · Pregleda: 139
Navodno je DP bitlocker problem rešen i trebalo bi normalno da ide update nadalje. Sledeći na redu 1020->920. Verovatno od nedelje...

da, zaboravih da napisem da mi se to desavalo i na dp, tako da nije neki novi 'feature' :)

@pajica123
Hajde probaj kolika je sada razlika između M$ i Nokia kamere preko onog dugmeta za okidanje, znači postavi kao default jednu, pa onda drugu. Naravno, očekujem štopericu u ruku, i precizan rezultat :D
Na PfD-u je M$-ova skoro duplo brža, pa sam nju stavio za brzinske situacije, a Nokia Camera kada nije žurba, jer NC radi bolje slike.

Mhm, tako bar Finci kažu a cenim da znaju bar nešto... Brzo ćemo da vidimo.

Nego bre, ovaj Swipe (flow) stvarno radi :d Izvinjavam se svima i povlacim rec kad sam rekao da je neizvodljivo.. Skoro nerealno dobro radi, ne znam kako je na Androidu, ali skroz je upotrebljivo.

Tastatura..

ne znam kako je na Androidu, ali skroz je upotrebljivo.

Kida :d

Vazno da si godinama trolovao kako mozete tako (mislim na androidu, ovde je to tek novo), klizanje po ekranu, a sad si uvideo kako je to :)

Ne znam jel moze kao na androidu da imas dva jezika u tastaturi i da koristis i jednu i drugu predikciju.

Vrh Dno