Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Ne razumem sta pitas?

GDR1 za 8.1 izlazi sledece nedelje i bice dostupan za DP korisnike tada.

Cak i pre Cyan update-a sto je malo cudno ali znaci da su defitivino ubrzali stvari jer se GDR2 vec najavljuje za novembar.

Meni je bio super onaj minimalizam, samo sat, ikona baterije se pojavljivala kada je kapacitet pao na 30%.. :)

Znaci i mi koji nemamo cyan ,dobijamo gdr1 ?
Znaci on ne zavisi od cyan

Poslednja izmena:
To su 2 potpuno odvojene stvari:
- Cyan je Nokia firmware
- GDR 1 je update Windows-a

Meni je super bas bilo ono kad je stajao samo sat i ostalo se pojavljuje kad tapnes na gornji deo ekrana. :d

meni je najzanimljivije sto oni nemaju nikakav dugorocni plan sa wp. cas izmene nesto, pa vrate, pa opet naprave neke izmene, na kraju ne znaju ni sami sta hoce. najkonfuznije opcije u podesavanjima, sve natrpano bez ikakvog reda.... evo ovo je lumia 625 sa 8.1 dp srpski jezik, engleska tastatura, region srbija..

Prilozi

• wp_ss_20140730_0001.png
    wp_ss_20140730_0001.png
    39.2 KB · Pregleda: 125
  • wp_ss_20140730_0002.png
    wp_ss_20140730_0002.png
    58.9 KB · Pregleda: 130
Ovo je zbog DP tj zbog nekompatibilnosti 8.1DP i Nokia Black-a a ne zato što nešto ne valja...

Ja koliko sam skuzio ovaj problem sa BitLockerom imaju samo oni korisnici koji imaju korporativne telefone i emailove.
A svi ostali obicni smrtnici tj. mi ne bi trebali imati tih problema.

Ko je po Vama sledeći za update... Možda kladionicu da otvorimo?!

L925 i L625 su bili prvi, pa onda L1320, pa L1520... Ko je sledeći...?

L1020, L920, L820, L720, L620 ili L520?

koliko se secam prosli update je krenuo od najskupljih modela. sada to nije slucaj. a ni ovaj update ne racunam kao da je krenuo jer su ga obustavili za dp.

Nadam se da ce sad krenuti sa L1020, cini mi se da sad idu od vrha prema dnu. A na official stranici od 1020 pisu kako su dodali nove mogucnosti za kameru sa Cyan verzijom.

Pa pise, VLC player, no nije jos izasao, ocekuje se tokom sledeceg meseca.

Navodno da hoce ali ja to sve uzimam sa rezervom dok se zvanicno ne objavi...

Flac je za hipstere

Pre bih rekao da je raspali 56-192 kbps mp3 za hipstere :d

Cekaj, wp8 nema podrsku za flac? A da, sta ce vam :d to je imala raspala bada 1.2 iz 2010 godine

Da, sad je to troll alert a kada ta podrska bude omogucena onda ce to biti glavna vest u temi, ''kako wp napreduje i sve manje zaostaje za ios/androidom'' :) vec vidjeno do sada ovde.

Poslednja izmena:
Troll alert:)

Nego ima li wp onu telenor aplikaciju 111 meni ili nesto slicno ?

Poslednja izmena:
Vrh Dno