Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Svi koji instaliraju DP će izgleda morati da vrate na 8,0 da bi mogli da instaliraju cyan i 8.1... proverite zbog Vas, ne znam koliko je to komplikovano.

UK, Tajland i Filipini 1520 vuku Cyan upravo (unbranded)

Poslednja izmena:
Svi koji instaliraju DP će izgleda morati da vrate na 8,0 da bi mogli da instaliraju cyan i 8.1... proverite zbog Vas, ne znam koliko je to komplikovano.
Nije uopšte komplikovano, instalira se nokia software recovery tool na računar (W7 ili više), potom se spoji telefon uz pomoć usb kabla, software dwtektuje telefon i za njega daj eodgovarajući software, koji je 8, nije 8.1.
Sve skupa traje 5-10min, naravno, potrebno je vreme da prvo skne sa neta firmware (cca 1.38GB), ali ako je skinut... 5-10min.
Bitno je reći da se sve briše iz telefona, čista instalacija...

Citao sam nista od toga, na drugom forumu sam procitao da su ljudi na 925 instalirali bez ikakvih vracanja....

Naravno, a nekima je "bljusno" plavi ekran... Sve zavisi... Zato je M$ dao saopštenje da je potrebno downgrade...

Poslehard reseta ces i dalje imati 8.1 dp ,tako da to nece pomoci da ne dodje do plavog ekrana :D

Svi koji su na DP, bilo koji model za sada je ovako: OTA notifikaciju nećete dobiti tj vaši uređaji neće detektovati Cyan update. Način da isti dobijete je ili povratak na 8.0 pa onda update na 8.1 Cyan ili da kada bude dostupan full flash na NCS skinete odgovarajući FW i da onda tako instalirate isti. Iako bitlocker problem efektivno pogađa smešno mali broj uređaja MS je iz nekog razloga odlučio da svima zabrani update. Kad i ako bude promena, javiće već neko, za sada je ovako.

Darko stvarno ne znam odakle ti to ,lepo su rekli da cemo da dobijemo apdejt kao i svi ostali.

@ken parker

Tako je, tada kada je pušteno je i uočen problem i stopiran je update za sve DP uređaje za sada. Ko je ugrabio Cyan tad ugrabio je. (625 i 925).

@South

Nije ništa meni, tako je za sada. Dok/kad ne izbace zakrpu(12400?) za DP jedini način za update na Cyan je onaj koji sam naveo. Nijedan DP uređaj trenutno ne detektuje update i to potvrđuju i mnogi korisnici na WPC.

A pa nisam te razumeo ,ja mislio da je oduvek tako bilo ,pa ja se nadam da ce da poprave to ,i onako ne verujem da ce skoro za l620.

Ne, ne, zabrana za DP je tu od pre par dana tj otkad je uočen bitlocker problem. Verujem i ja da će brzo to da reše tj nadam sd, ne bih da moram nazad na 8.0.

Darko je rekao istinu, MS je posle prvog plavog ekrana stavio stop na PD, ali je omogućio downgrade... Bar za nokia uređaje...

Za 720 update i onako nece skoro. Dok stigne sredice oni taj problem i moci cu da update bez downgrade. Ne bih to da radim jer izgubicu sva podesavanja oko notifikacija itd.

Ma da, posle treba da nameštam sve od nule ka kad sam ga kupio, nema teorije

Meni stiže L1020 za kojih sat vremena. Kupljena je unbranded u Njemačkoj i dolazi sa stock softverom. Sad su mi stavili bubu u uvo sa ovim plavim ekranom, nek idu u qurac. I šta imaju radit test softvera više toliko hahaha. Neka ga puste više :p

Ma opušteno momci, radite šta vam je volja, niko ne govori da ne treba, već samo upozoravamo da postoji taj problem, koji je MS rešio tako što je rekao downgrade, pa update na cyan...

Meni je dozlogrdilo da čekam, a mrzi me 11 put ići na PD...

Isto je kao i sa NSRT...

Poslednja izmena:

Nabijem ih na k.... Nema veze sa onim što smo pisali vezano za podešavanja ambient light senzora... Pogledajte 9:24 min!

Jel ste primetili notification bar na 8.1 GDR1? Samo sat stoji na prvim slikama koje su izasle, izgleda da se vracaju na WP8.0 minimalizam...

Nazad
Vrh Dno